2018. december 3., hétfő

Horgásztavak faházzal

Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak. Zalaszentgrót és Zalabér között a városi strandtól kb. Tisztelt látogatók, kérem, az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából. A kérdésem az lenne,hogy mindegyik faházhoz tartozik-e külön csónak,ha nem akkor pedig van-e lehetőség bérelni?


Illetve a házirendben olvasom,hogy tilos látogatókat fogadni,ezzel pedig az lenne a kérdésem,hogy családtagoknak sem lehet belépni,mert a család legkisebb tagja (6éves) is imád a természetben kint lenni és maximum napra szeretném,hogy Ő is. Pest megyei horgásztavak , horgászvizek Ebben a részben Pest megyében található horgász tavak , horgászvizek ismertetése, bemutatása segítséget nyújt önnek, hogy eldöntse, melyik horgászvizet szeretné meghorgászni, melyik horgásztavon szeretné megfogni az év halát! Potyka Pihenőpark és Horgásztó - Minden jog fenntartva! Weblapkészítés: 1MARKETING.


A horgászat helye: A Zöld Tó Kft. A Baráti horgásztó eredetileg a 90-es évek végén az autópálya építésekor nyerte el végleges formáját. Fehérvár felől érkezőknek 35km, Balaton világostól 20km-re található a tó. Budapest felől az M7-en a Székesfehérvári bevásárló központnál kell a pályáról lejönni, majd a 63-ason Szekszárd felé jönni. Hídvégi Lajos leírása szerint Jó ötszázötven esztendős ez a tó.


A Csikós (ma Gerje) patak északi partját magas gáttal megemelték, és a vizet zsilipekkel zárták el, mely így magas tóvá szélesedett. Csendes, zöldövezeti részen Mfüzesabonyi lehajtójától km-re található Mezőtárkány határában a Mátravíz horgásztó. A tó észak-nyugati oldalán elhelyezett faházainkban várjuk a több napra érkező horgászainkat. Faházainkban 2db emeletes ágy, valamint egy kényelmes heverő található.


Horgásztavunk a Fejér- megyei Pátka Község határában fekszik, Székesfehérvártól kilométerre. A hektárnyi vízterület tóból áll. A tavak intenzíven telepítettek, évente átlagosan több mint mázsa halat telepítünk. Kialakítottuk REKORD tavunkat, ahova kizárólag kg feletti halakat, nagy számban 5-kg egyedsúlyú pontyokat és amurokat, 5-kg-os csuka példányokat telepítünk. A gyermekkorunk falun töltött nyarainak emlékét idéző vidéki ízek egy pillanatra visszarepítenek minket az időben és újra átélhetjük azt a biztonságos, nyugodt és gondtalan létet, melyet már régen elfeledtünk.


A légi felvételen megjelöltük a faházzal ellátott horgászhelyeket. A foglaltsági táblázat megtekintéséhez, kattintson ebben a kék részben a kívánt horgászhely számára. A zsúfoltságot kerülve csak horgászállás lett kialakítva stéggel, csónakkal, faházzal. Hideg időben fűtést tudunk bíztosítani.


A faházak előtti terasztól öt méterre vannak a stégek. A Rozália és Wechsel hegységben ere Zsira és Répcevis térségében ér magyar területre. Ha pihenésre, nyugalomra vágyik és még halat is szeretne fogni, akkor ezt a helyet Önnek találták ki.


Horgásztavunk Heves megyében Boconádot és Kált összekötő úton, a Tarnabodi elágazóval szemben található. Reviews most voltam ott elösszőr de remélem nem utoljára! A Bázis Horgásztó Budapesttől km távolságra, az 51-es főútról Bugyi felé kanyarodva pár perces autózással elérhető. A Homoki Horgásztó Bács Kiskun megyében, Szalkszentmárton és Szabadszállás között található. A Ho Ho Horgásztó jól ismert a horgászok körében, kiemelkedő halállománnyal rendelkező horgászvíz Bács-Kiskun megyében.


Igényes, szép környezetben várják a horgászokat, a Ho Ho Horgásztó partján szállás lehetőséget is biztosítanak. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. Felső tó Don Carp Lake Bontovai Horgásztó Kiskorpádi Szigetestó -Koiország Harsányi horgásztó Merenye Etang la Planchette Carpcenter Laguna Blu Cavagnac lake Bajánsenyei horgásztó Nádudvari Tőzeges Tó Öreghegyi bánya-tó Mocsai Király Ponty horgásztó Derekegyházi bojlis tó Katlov lake Delous Jezero Borek Jezero Jaroslav.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések