2018. december 3., hétfő

Intenzív német nyelvtanfolyam debrecen

Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok, délelőtti, esti, intenzív csoportok. ILS Debrecen Nyelviskola Kft. Intenzív nyelvtanfolyam (angol, német , olasz, orosz és spanyol) Debrecen belvárosában, igényesen megújult környezetben, klimatizált tantermekben, közel éves szakmai tapasztalattal rendelkező felnőttképzési intézményben, diplomás, nagy gyakorlattal rendelkező nyelvtanárok közreműködésével. Angol, német , olasz és spanyol nyelvoktatás Debrecen belvárosában, éves szakmai tapasztalattal.


Támogatott angol, német , spanyol és francia nyelvtanfolyamok a Bonus Nyelviskolában! Nyelviskola Budapesten, nyelvtanfolyam , intenzív , normál nyelvtanfolyamok, nyelvvizsga előkészítő tanfolyam nyelvvizsga garanciával. A Katedra Nyelviskola Debrecen iskolá(i)ban az ideális tanulási körülményeket lehetővé tevő csoportokban folyik az oktatás. NÉMET Origó B2-es nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam indul a Debreceni Nyelviskolában!


Készülj fel nyelviskolánkban és nyelvvizsgázz házon belül. Nálunk szerezheted meg a legnagyobb presztízsű nyelvvizsgát, a Cambridge-t - a vizsgák Aston Martinját, illetve az Euroexam nyelvvizsgát is. Szabó Rebeka,éves, Debrecen Azért választottam a Myschool-t,mert sok ember ajánlotta nekem és tetszett az is, hogy a saját tempómban haladhatok. Most már én is bátran ajánlom mindenkinek ezt a nyelviskolát. Rólunk A New York Nyelviskola több, mint két évtizede foglalkozik felnőtképzéssel és vizsgáztatással.


Intenzív német nyelvtanfolyam debrecen

A nyelvoktatás területén megalakulásunktól kezdődően különböző Európai Uniós és hazai finanszírozású programokban veszünk részt helyi és országos szinten. Az intenzív nyelvtanfolyam rendkívül hatékony tanfolyam forma, intenzív nyelvtanulással egy hónap alatt komolyabb eredmény érhető el, mint heti 1-órás nyelvgyakorlással egy év alatt. Mivel intenzív tanfolyamaink egymásra épülve folyamatosan indulnak, a hallgató – ha kedve, energiája és ideje engedi – a szinteket. Jelentkezés ingyenes próbaórára Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!


Intenzív angol nyelvtanfolyam Intenzív nyelvtanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik gyorsan szeretnének haladni, de biztos tudásra vágynak. Rövi maximum hét leforgása alatt átfogóan elsajátíthatod az adott nyelvi szinten lévő tananyagot, miközben szerves részét képezi a nyelvtanfolyam az életednek. Mivel többféle óraszámban és heti bontásban indítjuk képzéseinket, bárki könnyen megtalálja a saját időbeosztásához legjobban passzoló. Intenzív , félintenzív és hétvégi német nyelvtanfolyamok profi tanároktól. Debreceni nyelviskola nyelvtanfolyam angoltanár angol nyelvtudás nyelvvizsgára felkészítés érettségi külföldi munkavállalás.


Intenzív német nyelvtanfolyam debrecen

INTENZÍV TANFOLYAMAINK. Contact Debreceni Nyelviskola on Messenger. A Brainturbo Debrecen Nyelviskola (amit igaz véletlenül találtam), számomra a TÖKÉLETES nyelviskola! Májusban szükségem volt egy helyre, ahol nagyon rövid idő alatt (hét) , nagyon jól fel tudok készülni a nyelvvizsgára. A Brainturbo egyéni nyelvtanfolyam során (az Ön tudásszintjéről indulva), akár már 3 óra (kezdő és haladó) alatt jelentős előrehaladásra tehet szert.


Bármilyen szinten is vagy, látványos fejlődést érhetsz el csoportos nyelvtanfolyamainkon. Német anyanyelvűekkel kell beszélned? A legfontosabb számunkra, hogy a nyelvtanulás folyamata élvezetessé és emlékezetessé váljon számodra.


Aki nem ér rá hosszú évekig – sokszor eredménytelenül – nyelvet tanulni, de nincs annyi ideje, hogy intenzív nyelvtanfolyamra járjon. Annak ajánljuk, aki körülbelül fél éven belül látványos eredményt, fejlődést szeretne elérni nyelvtudását illetően. Még sosem tanultál olaszul? Vagy továbbfejlesztenéd a nyelvtudásodat? Nálunk az abszolút kezdőtől a professzionális vizsga-előkészítőig húsz tudásszintnek megfelelő olasz tanfolyam közül választhatsz.


A nyelvtanfolyam képzési terve személyre szabottan végigvezet attól a tudásszinttől, ahol vagy addig a szintig, ahova el szeretnél jutni. Lépésről lépésre fejlesztjük a nyelvtudásodat. Nem fogsz „lemaradni a többiektől” , mert a tananyagod hozzád fog igazodni.


Intenzív német nyelvtanfolyam debrecen

Garancia GARANCIA az Ön elégedettségére Amennyiben Ön a tanfolyam elindulása után úgy érzi, hogy nem elégedett, és ezt a harmadik óra végéig a recepción jelzi, akkor visszafizetjük Önnek a tandíjat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések