2018. december 14., péntek

Vizsla találkozó 2019

További részletek hamarosan! A vizsla túrák legfőbb célja, hogy a rendezvényen ne csak négylábú kedvenceinket fárasszuk le alaposan, de mi gazdik is új embereket, barátokat ismerjünk meg. Szeretnénk továbbá, ha minél több és eltérő életkorú vizsla találkozhatna egymással, elősegítve a szocializációjukat. The Vizsla is a natural hunter endowed with an excellent nose and an outstanding trainability.


Vizsla találkozó 2019

Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál), Komárom, Hungary. Légy részese Magyarország. Click here to see our work. Tegnap ismét egy nagyon jó rendezvényen vehettünk részt. Pásztorkutyások Baráti Találkozója, ahol a káj-ok, kauk, sárh.


What to do when riding a horse that gets out of control. The vizsla transformed a bit because I caught sight of Alida. I immediately fell in love with her, picked her out of the boot of a car and rushed home.


Vizsla találkozó 2019

On our way home my younger sister read out the instructions we fortunately got from the breeder. We welcome input from members, whether it is comments and general feedback, new ideas, assisting or participating in one of our many events, contributions to the Newsletter. Contact us for an adoption pack. Mutassuk meg,mennyien vagyunk, gyűljenek össze az ország tacsijai egy felejthetetlen élményekben és rengeteg játékkal, bulival teli. Tacskós Közösség, itt a tavaszi tacskó találkozó ideje!


OMVK által a Zádor Oszkár emlékverseny! Hungarian Vizsla Society and all the Landowners who host our Trials comply fully with standards set down in the. Hubertusz vadászversenyen a Magyar Vizsla Klub Egyesület delegáltjaként vettem rész, mint tavalyi címvédő Magasparti Rutinos Golgota (MR Amper x Csokolándy Kalács) éves szuka kutyámmal.


Vizsla találkozó 2019

Baranyai Vadászhölgy Találkozó. Friss hírek a megyékből. Egy MAGYAR szakkönyv a Magyar Vadászoknak, vizsla tulajdonosoknak az összes VIZSLA fajtajellegű vadászkutya kiképzéséről. Motto: Ami nincs benne a könyvben az idomításról arra nincs is szükség, hogy jó vizslát képezz! Kapható még DVD-re rögzített órás videofilm, a fenti könyv alapján történt kiképzés.


Hétvégén lezajlott az ELSŐ Rövidszőrű Magyar Vizsla Tenyészetek Nemzeti Kupája Cegléden, a Nagyszéki Vadásztársaság területén. Békéscsaba, Bajza utca 11. Sajnos az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, de lehetett volna sokkal rosszabb is, a jelentkezők -a nem tudott eljönni.


A történet szerint Pezsgő egy vadászkaland gyümölcse, ahol az okos, de naív labrador lány Effie fejét a jóképű vizsla Hektor elcsavarta, nem várt következményekkel örvendeztetve meg a gazdákat. A jól sikerült találkozó gyümölcse négy csibész fiú lett, sokunk örömére. Vizslas are outstanding hunters and will both point and retrieve. They have very sensitive noses, good eyesight and a natural enthusiasm for the hunt.


A Szent László Napokon megszervezett családi nap rendhagyó író-olvasó találkozót is tartogatott az érdeklődők számára: szombat délben – pontosan ebédidőben – Demény, a „kötsög”, az első kortárs magyar íróvizsla érkezett meg Max-szal és gazdijával, Magos Judittal. Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán! Német Vizsla Klub Magyarország szervezésében, a Biczó Csárda és környékbeli vizsgaterületeken zajlott 28.


Ha csak egy bizonyos napszakra kíváncsi, akkor megnézheti csak a délelőtti, délutáni vagy esti eseményeket. Vizsla Mielőtt elindultam volna a Kisgyarmati Vadásznapra, megigértem R. Ez az édes vizslalány a vadászkutya-verseny egyik résztvevője volt, nálam az abszolút győztes. Magyar Vár Alapítvány tábora, Pomáz (Majdán utca 1.) A tavaly megrendezett első Vizsla Majális, valamint az eddigi Vizsla Túrák sikere és népszerűsége alapján újabb közös találkozóra hívunk minden vizslát a gazdájával együtt! Mais, comme par hasar les.


Az emlékérmével egy új, a magyar pásztor- és vadászkutyafajtákat bemutató sorozatot indít az MNB.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések