2018. december 10., hétfő

Ikrek skorpió aszcendenssel

E két jegy találkozása korántsem derűs, hajlamossá teszi szülöttét az idegeskedésre. Főleg érzelmileg adódnak komplikációk, valamint nehézségek családon belül. SKORPIÓ jegy BAK aszcendenssel.


Ikrek skorpió aszcendenssel

Bika Skorpió aszcendenssel A szerelmi életedre nem panaszkodhatsz, ami nem is csoda. Elbűvölő vagy, tele vagy energiával, tettvággyal, és teljesen odáig vagy a párodért. Ami a munkát illeti, hasonlóan jó a helyzet.


Ráadásul ezen a téren is tele vagy energiával. Ikrek Skorpió aszcendenssel Figyelj oda jobban a családodra. Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el. Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész.


Skorpió Ikrek aszcendensselErős munkahelyi elkötelezettséged meggyőzi a feletteseidet is, így pénzügyi téren jó kilátásaid vannak. Ami a párkapcsolatot illeti: ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá, hanem azonnal mond meg, ha valami nem tetszik. Mivel a száma a hármas, ez energikus természetet, a változás és a kölcsönhatás keresését, mozgásszeretetet kölcsönöz az ilyen jegyű szülöttnek. Azok az emberek, akiknél az Ikrek hatása az uralkodó, gyakran idegesek, nyugtalanok és.


Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. Születésünk pillanata meghatározza egész életünket, sorsunkat. Alapvetõen titokzatos természet, aki, ha szükség úgy hozza egyenesen titkolódzó is, ez is adja varázsát konok megfejthetetlen természete. A skorpió szuggesztív, erős hatást gyakorol a másik nemre. Határozott típus, aki nehezen felejt, bosszúálló hajlamú, erre hol büszke, hol inkább eltitkolja.


Külső ingerekre lassan reagálsz, mert mindent alaposan átgondolsz. Alapos elemző vagy, analizáló, aggályoskodó, aki még ráadásul meglehetősen kritikus természetű is, amiért gyakran szőrszálhasogatónak, vagy a kákán is csomót keresőnek tartanak. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


Szenvedélyes, tüzes és változékony kapcsolatra számíthat az Ikrek a Skorpióval. Mindent megtalál a Skorpióban amit keres. Ikrek nő, nagyon bele tud szeretni a Skorpió férfiba, de igazán boldog sosem tud vele lenni, mert mindig lesz olyan dolog, ami nyugtalanítja. Ikrek aszcendens adja neke gyakorlatiasságodat a Bak jegyétől kapod. A Bak jegye és az Ikrek jegye eléggé ellentétes egymással, nálad mégis egészen jól megférnek egymás mellett, hihetetlen kitartásod és szellemi rugalmasságod felülmúlhatatlan.


Ikrek skorpió aszcendenssel

Az Ikrek legyen bármennyire is szeszélyes, neki kell. Lehet, hogy el kellene azon gondolkodnunk, hogy a skorpiói árnyoldal miért tart ennyi embernek ekkora nagy tükröt, hogy már társadalmi sztereotípiává vált azt hinni, hogy a legrosszabb jegy a Skorpió. Ennyire mind rosszak lennénk, vagy ennyire sokan tagadjuk azt, ami bennünk is ott van elnyomva? Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens, amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e.


Ha a Skorpió jegyében születtél Skorpió éned nyomozó lesz vagy pszichoanalitikus, aki az Ikrek kíváncsiságával az emberi lélek legmélyére tud hatolni. A Skorpió jegy sem kivétel, sőt! Ha a Nyilas jegyében születtél, fordulékony, harcias, okosan taktikázó politikus lehetsz, akit egy késõi karrier a kerületi képviselõségbõl magasra visz fel. Skorpió skorpió aszcendenssel ) Tudom nem lehet ilyen egyszerűen jellemezni egy jegyet, egy embert, egy személyiséget, de van egy fiú ismerősöm aki nagyon furcsa. Mindig nagyon kedves, aranyos, de mintha lenne benne valami hatalmas sötétség.


Ezt már mások is mondták. Olyan mint valami sötét herceg. Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos, Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Sötét haj, amiben lehet vöröses árnyalat, ha napfény éri.


Erős állcsont, amely a makacsságra utal. Ha belenézünk a szemükbe, átható és éles. Az igazi Skorpió orr erős, húsos és horgas. Bőre sötét tónusú és könnyen barnul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések