2018. december 10., hétfő

Iphone kijelző cseréje

Belső felépítését tekintve nem tér el elődjétől kivéve a csatlakozók elhelyezkedését ezért komplett érintő és kijelző modul csere szükséges. Ettől függetlenül előfordul sérülés, ilyenkor a megjelenített kép csíkos, foltos, vagy egyszerűen csak fehér, vagy csak a háttérvilágítás működik. Sérült kijelzővel a készülék belseje is nagyobb veszélynek van kitéve. Minőségi szervíz amely helyben megvárható garanciával! Munkánkra garanciát vállalunk.


Előfordulhat azonban, hogy a meghibásodás oka szoftveres eredetű. Az LCD kijelző cseréje percet vesz igénybe. Ha nem akarsz ezzel otthon kísérletezni vagy felfedező körutat tenni: nálunk jó helyen van a készüléked.


Amennyiben az Apple egyéb hibát is felfedez a javításra leadott készüléken,fődarabcsere igényelhető, ennek árait lásd a „Fizetős. Esetleg érdemes még azelőtt egy hard resetet végezni rajta. Samsung kijelző csere, Sony kijelző csere, Lg. Mobiltelefon meghibásodás és kijelző törés. Tegyük a szívünkre a kezünket, hiszen bármennyire is igyekszünk, mindannyian leejtettük már kedvenc okoseszközünket minimum egyszer.


Nem várt módon segített egy autista fiún a watchOS 6. Kijelző csere, betört kijelző cseréje Budapesten. A különböző fitness illetve sportolást segítő alkalmazások mellett az Apple már korábban felismerte, hogy az egyes egészség megőrzéssel, baleset megelőzéssel foglalkozó szenzoroknak is mekkora jelentősége lehet egy-egy felhasználó életében, ha Apple Watch-ot használ. A külföldi portálokon már megjelentek az első árak arról, hogy ha leejtjük a készüléket és betörik a kijelző , akkor mennyit kell leszurkolnunk.


Mivel a kijelző csere eléggé összetett folyamat és több részegységet is át kell építeni, ezért kb. A kijelző csere RUTIN beavatkozás nálunk. A töltéscsatlakozó cseréje a töltési folyamat sűrű megszakadása miatt indokolt.


Iphone kijelző cseréje

A mikrofon meghibásodása esetén is ezt az alkatrészt kell cserélni. Gondot okozhat még a csatlakozóba kerülő folyadék vagy valamilyen szennyeződés, esetleg idegen tárgy által kiváltott sérülés is. Amit a legfontosabb tudni, hogy a kijelző cseréje során ezeket a készülékeket teljesen szét kell szerelni, még az akkumulátort, a csengő és dock csatlakozót is. Az Apple készüléked szervizeltetésénél a legfontosabb szempont a Garancia hossza, minél hosszabb egy garancia, annál nyugodtabb lehetsz.


A iSzerelés kifejezetten Apple készülékek javítására specializálódott garancián túli szakszerviz és kereskedés. Látványszervizünk lehetővé teszi, hogy a munkafolyamatokat nyomon kövesse. A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. Ha a fényerő csökken vagy a készülék beázik és foltos lesz a kijelző , akkor is javasolt a kijelző csere.


De nálunk van rá megoldás! Gyorsan merülő, hidegben kikapcsolgató készülék dühítő lehet. Szerviz menüpont alatt olvashattok.


Több alkatrész cseréje esetén egyedi árat kínálunk! Ne várj, hozd be hozzánk mielőbb! Ha a kijelző cseréje nem segít, alaplapi javítás szükséges, a háttérvilágításért felelős IC-t kell cserélni, illetve a hozzá tartozó tekercseket és szűrőket.


Nagyobb mértékű károsodás esetén lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. Mennyibe kerül egy telefon képernyőjének a cseréje ? Huawei y2és megrepedt, de nem tudom, hogy, nem is vettem észre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések