2018. december 17., hétfő

Német kiejtés hangos

Az I jelentése az angol-magyar képes, hangos szótárban. Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével az I magyar jelentéseit. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.


MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Fontos német kifejezések. Ez itt a DictZone hangos online német–magyar és magyar-német szótár. Kíváncsi vagy egy német szó vagy mondat magyar jelentésére?


Szórészletre is kereshetsz. Sajnos, ez a táblázatos összefoglaló nem elegendő a helyes kiejtés elsajátításához, de mégis nagy segítséget jelenthet a későbbiek során. Szótár azás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe, kattints a Fordítás gombra.


A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval. On-line szótár angol hangos kiejtéssel és képekkel Új, javított és bővített kiadás! Képtalálatok (a forditási találatok melletti ikon). Ez nagyban megkönnyítheti megérteni a találatok közötti jelentésbeli különbségeket.


Kis szövegikonnal jelzik, ha a hanganyag mellett a nyomtatott szöveg is fent van. Ez a módszer egy kicsit lassítja az eredmény generálást, ezért felnőtt böngészőinknek inkább a Kiejtés a szó fölött megoldást javasoljuk. Online német nyelvtanulás - ingyenes online német nyelvtanfolyam, ingyenes online német nyelvleckék (A A B videó, hanganyag). Ha ismered a nemzetközi fonetikai ábécét, akkor a DictZone szótár a kiejtés elsajátításában is segít. Német tanulás a Deutsch Interaktiv-al.


Német kiejtés hangos

Nézd meg az angol kifejezések fonetikai jelölését, ezt brit és amerikai angol szerint is kettéválasztottuk. A brit kiejtést mindig az UK, míg az amerikai kiejtést az US rövidítés jelzi. A SZTAKI hangos szótár segítségével a magyar vagy angol szavak kiejtése nem csak elolvasható, de meg is hallgatható. Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok.


A hangos szótárat a kereső formban a kiejtés a szó fölött, kiejtés a szócikkben vagy a hangos szótár opciók beállításával lehet beizzítani. A hangos szótár használatához a kiejtés a szó fölött, kiejtés a szócikkben vagy a hangos szótár opciót kell beállítani a kereső opciói közül. Ha a hangos szótár működik, akkor a szócikkben a szó vagy annak fordítása mögött megjelenik egy kis hangszóró (), amire kattintva meghallgathatja a szó kiejtését.


Az egyik legjobb módja a német hallás utáni értés és kiejtés fejlesztésének, ha német tévécsatornákat nézel. Rengeteg videó található az oldalon, mindegyikhez választhatsz feliratot, ráadásul ki van egészítve kvízekkel és SRS-sel is. Beszélő német szókártyák. Hallgasd meg a kiejtést is!


A program speciális szókártyákkal tanítja meg és kérdezi ki a német szavakat ill. Nem csak a német -magyar szópárokhoz, hanem a példamondatokhoz is tartoznak szókártyák, amelyeket a program anyanyelvi kiejtéssel szintén felolvas. Több ezer kérdésbõl álló adatbázisból merítõ vadonatúj interaktív kvízjáték indul a Nyelvek rovatban.


Német kiejtés hangos

A német -magyar szótár felismeri a ragozott formákat. A feladat egyszerû: perc alatt kell a lehetõ legtöbb pontot összegyûjteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések