2018. december 26., szerda

Furcsa tesztek

Furcsa tesztek

Unsubscribe from Sajt32? PBKMx kedvezmény minden MyProtei. Ha egy egyszerű és mégis komplex elemzést szeretnél magadról kapni, akkor érdemes. LBD7YA CS:GO skinek olcsóbban.


For over years, Testek Solutions has designe manufacture and supported highly reliable aerospace and defense test equipment and testing facilities for OEMs, MROs, and integrators. Egykérdéses IQ teszt: Itt van egy IQ teszt, ami segít eldönteni, hogy tölsd el a nap hátralevő részét! Adott egy néma ember, aki szeretett volna fogkefét venni. Egy S Merci kifejezetten hervasztó fapadosban. Még a Rulettkerék-Bálna is furcsa volt légkondi nélkül, de eleve nyomasztja az embert, ha egy nappali méretű autóban szövethuzatos az ülés, amit kézzel kell állítani.


Nem azért, mert sznob, egyszerűen az autó sugározza a luxus alaptételét, vagyis hogy még a rengeteg sem elég. Kitöltöttem pár tesztet - vagy 20-at - a legjobbakat itt láthatod! Mennyire vagy gyerekes? Bár látszólag felnöttél, és általában a korodnak megfelelöen viselkedsz, belül még mindig gyereknek érzed maga és néha ez meg is látszik. A Crysis Warhead máig az egyik legerőforrásigényesebb játék, és ez jól leolvasható a grafikonról is, hiszen a kártyák többségénél fps alatti eredményekről beszélhetünk.


Talán azt is mondanánk, hogy a Citroën tanulmányautója túl furcsa is lett: olyan, mintha egy korai formavázlatot építettek volna meg, ami funkcionálisan még közel sincsen készen, csak a külseje miatt vetették papírra. Hihetetlenül furcsa dolgok, amik tényleg léteznek! Nagyon furcsa olyan autóról pontosan tudni, hogyan viselkedik nagy sebességgel kanyarban, mekkorát gyorsul, milyen benne ülni és mennyire érzékeny a kormánya, amiről az embernek halvány fogalma sincs, hogyan néz ki (időközben kiszivárogtak álcamentes fotók – itt lehet megnézni őket). Minden csak egy kattintásra. Kis, furcsa nevű településekkel is, ahol nagy dolgok történnek, vagy nagy események voltak, talán nem is hallottunk mindről!


Nosza, próbáld ki a tudáso vagy tippelő képessége és forgasd meg az agykerekeid! A Hanare tanulmány más irányba indul el, esetében az önvezető technológia játssza a főszerepet. A megdöbbentően kevés üvegfelület mellett a világító hűtőrács és a kiszélesített kerékívek tűnhetnek még fel, miközben a gyártó közlése szerint odabent az utasok egy nappali-szerű kabinban tölthetik el az útjukat. Az F1-es tesztek furcsa műszerei Tweet Az autók oldalára szerelt méretes „kerítésdarabok”, láthatósági-mellény színű festékkel leöntött szárnyak, furcsa dudorok az orrkúpon – az F1-es autók a tesztek során időnként meglehetősen szokatlanul festenek a versenyhétvégéken megszokott külsejükhöz képest. Döntsd el hogy melyik igaz, és melyik hamis!


Furcsa törvények teszt. Kb két éve kezdtem el furcsa szagokat érezni, először azt hittem a szomszédok tüzelnek tőzeggel, de kiderült hogy nem, azóta több verzió is előjött, pl ha édeset eszem, mindennek olyan illatát érezem mint amikor kinyitnak egy fornetti sütő kemencét, néha meg mintha valami nagyon odaégett húst éreznék. A többiek egy furcsa helyzet miatt cikiznek a suliban. Egy alapos fejmosás mellett rájuk szól, hogy hagyják abba. Mellettem áll, de velem is közli, hogy ne vegyem annyira komolyan a dolgot.


Kicsit ő is mosolyog a heyzeten, de nem szól bele. A nagy első burkolat becsapós, mert a 8-ról 1literesre nőtt tank nem indokolná ezt a kiterjedést, de ha egyszer így néz ki jól, bűn lett volna kevesebbel beérni, ráadásul a masszív műanyagok érdemben képesek védeni a hűtőt. Olcsó motor, nem csak kezdőknek Harminc kilométer hármasban Ezt tudja a BMW népmotorja Szóljatok a köpcösnek! Lassú voltam, gyűlöltek Így kell robogót csinálni Én kicsi pónim Autónak durva lenne A szocialista járműgyártás csúcsa A játék neve: papás-mamás Ez leveri a GSX-R-t Hibátlan motor nincs Járj cséplőgéppel, és lenyugszol Válságmotor, kicsi pénz Elefánt. A kisfiú már egy éve az apjával élt, mert anyja elköltözött tőlük.


Furcsa tesztek

A BMW-vesék kinövése egészen felkúszik a szélvédőig, és körbe ölelik az űrlény szerű homlokidomot, aminek a fényszóró a furcsa négy szeme. A plexi formáját sem tudtam megfejteni, viszont feladatát hiba nélkül elátta, úgyhogy nem is piszkálom. Sok öröm nem éri a Corolla gyengébb hibrid változatának vezetőjét a kormány mögött. Hacsak nem lelkesedik valaki olyan furcsa dolgok iránt, mint a többé kevésbé takarékos autózás, lassításnál a mozgási energia egy részének visszanyerése, vagy a tisztán elektromos üzemű, igaz, nagyon rövid távú autózás. Az olasz fejlesztőrészlegnek kellett is brusztolnia rendesen, hogy ne csak egy koncepciómotor szülessen a dologból.


Ha hihetünk a legendának, a Honda olaszországi fejlesztőközpontjában aktív dizájner, Daniele Lucchesi agyából pattant ki az alapötlet, és naná, hogy nő van a dolog mögött, a csajával próbált meg legurulni egy robogóval egy görög tengerparti szakaszra. Na ja, egy Gilera GP8nyergében egészen furcsa élményeket szerez az ember, nem is kell hozzá hallucinogén. Az előző feladatnak egy nehezebb, ám annál mulatságosabb változata. A furcsa meghatározások eredménye egy új szó, aminek előfordul, hogy semmi köze nincs a feladványhoz.


Fontos, hogy minden esetben megbeszéljük a szó jelentését! Eleinte felírhatjuk a megfejtéseket egy lapra, s arról kell kiválasztani a megfelelőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések