2017. január 13., péntek

Nagykáta polgármester jelöltek

A véleményezésre munkanap áll rendelkezésre. Jelöltek (első két helyezett) Szavazatarány (százalék). Polgármesterjelöltek Az MMM arra kéri szimpatizánsait, hogy a felsorolt településeken az alábbi ellenzéki vagy független polgármesterjelölteket és csapatukat támogassák szavazatukkal. Az ittas vezetés miatt elítélt fideszes polgármester viszont újraindul.


A Nagykátai Helyi Választási Bizottság a bejelentett és nyilvántartásba vett polgármester jelöltek sorrendjét kisorsolta. A sorsolás eredményét az alábbiak szerint állapítja meg. Az időközi polgármester -választáson induló jelöltek , a szavazóhelyek, a kapcsolódó választópolgári kérelmek és a további lényeges információk megtekintéséhez kattintson a lenti linkre. Nagykáta Pest megyei város, amely Budapest és Szolnok között körülbelül félúton helyezkedik el. Közúton könnyen megközelíthető a 31-es főúton, de legalább ugyanilyen fontos a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonal is.


A polgármester , akit külön választanak meg, tagja és egyben vezetője is a közgyűlésnek, képviselő-testületnek. Gergely Csilla Comments fesztivál, Nagykáta , programajánló, Tápiófeszt Jászberény lesz a díszvendége a II. Tápiófeszt hagyományőrző- és gasztronómiai-kulturális fesztiválon, Nagykátán, szeptember és 11.


A Jobbik szerint amíg az Európában elszigetelődött Fidesz-kormány keleten keres megértő rokonokat, a magyarokat kizsákmányolják, a fiatalok elvándorolnak. A választópolgárok számára az önkormányzati választási rendszer teszi lehetővé, hogy lakóhelyükön az a jelölt legyen a főpolgármester, polgármester vagy a képviselőtestület tagja, akit a legalkalmasabbnak találnak arra, hogy a település és az ott élők érdekeit képviselje. Elhunyt Nagykáta polgármestere, a DK az MSZP-ből igazol - frissül Folyamatosan frissülő hírek! Egy hónappal az önkormányzati választás előtt besűrűsödtek az eseménnyel kapcsolatos hírek, ezért az atv. HEINCZINGER BALÁZS vagyok, éves, nős, négy gyermek édesapja.


Családom hosszú generációk óta Nagymaroson él. Felmenőim között helyi képviselők, gazdálkodók, iparosok, pékek és zenészek is voltak. Pálos-Bognár Barbaráék a Mosonmagyaróvári KC SE elleni rangadó akár az NB I-es tagságukba is kerülhetett volna, hiszen a csapat a meccs előtt csak tizenegyedik helyen állt a tabellán, azaz a már biztosan kieső Kispesti NKK mellett a Kisvárda, a Mosonmagyaróvár, a Siófok KC és a Békéscsaba a kiesés elkerüléséért harcol.


Csubra András – független jelölt. Fülöp Béláné – Jobbik Magyarországért Mozgalom Jobbik. Gyüre Pál – független jelölt.


A jelöltek sorrendje: 1. A dombokon barna erdőtalajok, a lábaknál homoktalajok, a völgyek helyenként pangóvizes területein öntéstalajok alakultak ki, ahol az első katonai térképek mocsaras területeket jelöltek. A Kis- és a Nagy-Somlyó jelenleg is feltárás alatt lévő barlangjai gazdag kalcitkristály lelőhelyek. Illetékfizetésre a legközelebbi postán, két épülettel az okmányirodától ( Nagykáta , Dózsa Gy. u. 7.) van lehetőség.


Az ügyintéző az illeték befizetését követően, soron kívül fogadja az ügyfelet. Bejelentették: Itt a közös ellenzéki polgármester - jelöltek listája. A budapesti Városházánál, a Kamermayer Károly téren tartott közös sajtótájékoztatót az ellenzék az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban. Hosszan tartó, súlyos betegség után meghalt Kocsi János, Nagykáta fideszes polgármestere, a Pest Megyei Közgyűlés tagja. A politikust éves korában érte a halál.


Tőle tudjuk, hogy a legtöbb polgármester jelölt – 5-személy – Darvason, Konyáron, Nádudvaron, Nagyrábén, Szentpéterszegen, Újirázon. Valamint a sajtó, hiszen ezt az egyeztetést Nemény András, az Éljen Szombathely polgármester -jelöltje úgy hívta össze A sajtó nyilvánossága előtt egyeztetne a polgármester -jelölti vitáról Nemény András October 06. Képviselő- jelöltek fényképes bemutatkozó levelét maximum 2. A magyar közutak állapota, mint azt mindannyian tapasztaljuk elszomorító, KSH adatai szerint több mint fele, százaléka rossz, százalék nem megfelelő, egyharmaduk pedig teli van nyomvályúval, azonban a közutak felújítására sem a magyar költségvetés, sem a helyi önkormányzati szektor nem rendelkezik elegendő forrással, így sok esetben csak tűzoltásra, azaz az. A közös polgármester -jelölt a város jelenlegi polgármestere, Lazók Zoltán, akit öt éve az MSZP, a DK és az Együtt támogatásával választottak meg. Az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre Egyesület polgármester - és képviselő-jelöltjeit támogatja öt ellenzéki párt Oroszlányban.


Nagykáta polgármester jelöltek

A Helyi Választási Bizottság a választáson bejelentett, illetve nyilvántartásba vett képviselő- jelöltek sorrendjét kisorsolta, és a sorsolás eredményét jelen határozat melléklete szerint állapítja meg. Fidesz-Magyar Polgári Szövetség - Kereszténydemokrata Néppárt polgármester jelöltje (FIDESZ-KDNP) Siófok. Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok Önökhöz, hogy támogassák polgármesterré választásomat. A nagykőrösi önkormányzat képviselő-testületének csütörtök délelőtti ülésén az ötvenes évek személyi kultuszát idéző jelenetek közepette több mint millió forint jutalmat szavaztak meg Czira Szabolcs fideszes polgármester részére.


A szolgáltató az alábbi levélben tájékoztatta a változásról Önkormányzatunkat. A levél tartalmát a Magyar Posta útján, szórólap formájában is eljuttatták a lakossághoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések