2017. január 10., kedd

Ferencváros ludogorec

Already at the time of opening gates supporters occupied the arena and the streets aroun which compared to a workday and the time of summer holidays was great to see, and so were the full stands at kick-off. A fővárosi kertészek aligha örültek. Szerda este a Groupama Aréna környékén a parkolóhelyre vadászó autók ide-oda cikáztak, és miután a. Az első mérkőzés július 9. Magyarországról a három legfontosabb sorozat (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) szerepel a kínálatban. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket.


Elkészült az új nemzeti stadion a Puskás Aréna. Ma este 17:30-tól látható az a gála amely felvezeti a Magyarország - Uruguay stadionavató mérkőzést. Az MSport TV adás tematikája a hazai labdarúgó magyar nemzeti bajnokság közvetítése, kosárlabda, kézilabda, jégkorong, vizalabda közvetítések, valamint a foci szerelmesei itt láthatják élőben a Bajnokok Ligája.


A mostani fogadásom alapja már inkább a gólokra hajaz és meg is mondom, hogy miért. Kövesd a történéseket a csakfoci. Eddig 1alkalommal nézték meg. Múlt héten hazai pályán 2-1-es fontos győzelmet aratott a Fradi, és szerdán este Razgradban is sikerült diadalmaskodnia.


Ferencváros ludogorec

Az Espanyol megszerezte a vezetést Moszkvában a CSZKA ellen, 0-1. Kínai játékosa, Vu Lej a gólszerző. Immár Varga Roland is a pályán. Fotó: Twitter Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában kedden kora délután megtartották a Bajnokok Ligája első körének sorsolását.


Hirdetés Mint korábban beszámoltunk róla, a. Félidőben 1-1-es állásnál vonultak pihenőre a csapatok. Minden két percben van esemény, ezúttal Ignatyenko szabálytalankodott Tchibotával szemben, ám Marcelinho méterről, laposan az oldalhálóba lőtt. A vendégek másodperc elteltével szereztek vezetést Jody Lukoki góljával, majd a 40. Rafael Forster egy óriási szabadrúgással duplázta meg az előnyt.


Ferencváros ludogorec

A bajnokcsapat 2-0-ra múlta felül a kupagyőztes Lokomotiv Plovdiv együttesét. Ludogorec , Lovrencsics ellen fújták be, Swierczok javára. A meccs hamarosan betöltődik. Már rendelkezem a Groupama Arénába érvényes új típusú szurkolói kártyával. Regisztráció a vásárlói felületre.


Amennyiben még nem rendelkezik szurkolói kártyával, kérjük válassza az Új regisztráció opciót! Kisorsolták az Európa-Liga csoportköreit, amelyben a Ferencváros is érintett. A Ferencváros ezen felül a spanyol Espanyol és az orosz CSZKA Moszkva. A bolgárok elvitték Budapestről a három pontot. Mindkét gárda szurkolótábora fanatizmusáról ismert, és 12.


A második félidőben bátrabb és hatékonyabb támadójátékot vállalt fel a Ferencváros , ami előbb mezőnyfölényt, majd helyzeteket, a 65. Nguen lapos beadását Zubkov lőtte a bolgár kapuba. A Fradi a legutóbbi tétmeccséből mindössze kétszer kapott ki a Groupama Arénában, ezért Lovrencsics Gergő bízik a hazai pálya előnyében.


Dibusz védett még egyet, de maganiztos volt. A győzelem mindenképpen jó, de az első félidő első fele alapján ebben sokkal több is lehetett volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések