2017. január 9., hétfő

Vágy vagy szerelem

Vágy vagy szerelem

Vágy és fizikai vonzalom nélkül nem jöhet létre egy ilyen jellegű kötelék, azonban nem minden jól működő testi kapcsolatból lesz szerelem, még ha oly kínzón, mélyen vágyunk is rá. A mély kapcsolatok időt és kitartást igényelnek, és áldozathozatalra, érzelmi érettségre, bizalomra épülnek. Please try again later.


Vágy vagy szerelem

Házassági fogadalom ide vagy oda, akkor is önmagam akarok lenni. A Vágy és szerelem a Vágy -trilógia befejező része, a Vágy és hatalom és a Vágy és. Tulajdonképpen lehet, hogy ez nem is érdekes. A lényeg, hogy nagyon jó megélni ilyen pillanatokat. Persze, nem létezhet a szerelem vágy nélkül, de a vágy.


Ez összeköt bennünket azokkal, akiket a legjobban szeretünk. Akár egy szerelem, egy szerető, egy gyerek, egy családtag vagy egy barát. Tanulmányok szerint az oxitocin szint a tetőfokára hág az orgazmus elérésekor mindkét nem esetében.


A nőknél szüléskor és szoptatáskor az oxitocin szintén az égbe szökik. Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfahímekről, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitől nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Pierce Brown: A sötétség kora. A Vörös lázadás-sorozat új része már előrendelhető kedvezménnyel!


A testi vonzalom nagyon fontos része egy jól működő szerelmi kapcsolatnak. A nagy sikerű Rabság trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Szerelem , romantika, vágy , pasiknak és csajoknak. Túl rövid ahhoz, hogy ezek nélkül élj!


Minden embernek szüksége van,. Szenvedély, szerelem , mámor, megszállottság, vágy , viszketegség – ezen szavakkal írjuk le azt az önkívületet, eufóriát, révületet, gyönyört, amelyet így vagy úgy, szinte mindenki átélt valamikor. Együtt jár velük a bánat, a keserűség, a fájdalom és a gyötrelem. A kapcsolat korai szakaszában gyakran kéz a kézben jár a vágy , a szerelem és a másik idealizálása, és egy idő után eldől, hogy a kezdeti vonzalom kimerül, vagy szerelem lesz belőle. Amíg a szexhormonok mennyisége emelkedik, addig az ember gyakran olyannak látja a másikat, amilyennek szeretné, ha lenne.


Az ember a személyiségén keresztül hozhatja magát szerelem befogadó kész, vagy a szerelem lehetőségét kizáró állapotba. A költészetben a szerelem egyfajta sosem-múló társ, szenvedések okozója. A szexuális kapcsolat nem összekeverendő a szerelemmel.


Egy mondás szerint: a boldog szerelmeknek nincs történetük. Találkozunk valakivel és megérintjük egymás lelkét. Szexuális vágy Vitathatatlan, hogy mi nők is képesek vagyunk komolyabb érzelmek nélkül ágyba bújni a kiszemeltünkkel. A kulcsszó a „komolyabb”, hiszen lehet, hogy szerelem nélkül megy, de szimpátia vagy a másik fél intelligenciájának hiánya nélkül ritkán vagyunk alkalmasak egy buja éjszakára. Dorothy Miller, a sokat elszenvedett amish lány visszakerül a saját közösségébe, Sarasotába, ám már semmi sem olyan, mint volt.


Amikor a sok csapás után megkezdheti Rumspringáját, a szabad életet,. Azt gondolhatjuk, hogy ez egy egyértelműen eldönthető kérdés, mert a szerelmet könnyen meg tudjuk különböztetni a vonzalomtól vagy az egyszerű ragaszkodástól. Hiszen mindenki tudja, hogy ha szerelmesek vagyunk valakibe akkor rajta kívűl senki sem létezik a számunkra. A vágy csökkenésének persze lehet egészségügyi és számos más oka is – a stressz, a fáradtság, a bánat. De vegyük a nagyon egyszerűt.


A rossz hír az, hogy legtöbb esetben ilyenkor elmúlóban van a szerelem – és nincs a kapcsolatban annyi öröm és boldogság, ami összetartana bennünket. Pedig ha kicsit elgondolkodnal a tortenteken, vagy bizonyos helyzeteken, te is latna hogy hova vezet ez a ut! Csak feltetelezett, de nem bizonyitott, hogy minden agy kepes a gondolkodasra. A korlatozasnak es az elnyomasnak sok fajtaja letezik.


Van mikor tudatosan, van mikor osztonosen vagy a tanultak alapjan tesszuk. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. A könyvet hivatalosan megvásárolhatod valamennyi viszonteladótól, illetve a forgalmazótól vagy a szerzőtől. Egyszerűen csak keress rá a jobb oldalon lévő Könyvkereső segítségével, és a kereső kilistázza számodra azokat az oldalakat, ahonnan hivatalosan meg tudod vásárolni a Vágy és szerelem könyvet.


Nem kell szerelem ahhoz, hogy két ember közt történjen valami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések