2017. január 20., péntek

Szoba pár órára zugló

Szoba pár órára zugló

Diszkrét találkahely titkos randevúhoz, elrejtőzve a kíváncsi tekintetek elöl. Pár órára vagy egész éjszakára. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára.


Szoba pár órára zugló

Diszkrét, modern búvóhely pároknak pár órára ,éjszakára, egy napra , hétvégére. Ha kell egy lakás Budapesten, pár órára -éjszakára-napra. Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát. Jól felszerelt, akár pár órára is igénybe vehető randi-hely a Corvin sétányon. Fiatalos búvóhely VIII.


Kellemes és hangulatos búvóhelyre invitálunk minden párt, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és vágynak a meghitt együttlétre. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Ha aznapra kell szoba, akkor is nyugodtan hívjatok, reméljük tudunk segíteni.


Fizetni a helyszínen tudtok érkezéskor. Gyakran Ismételt Kérdések MIÉRT BÚVÓHELYRE? Miért válasszam a búvóhelyet egy motel helyett? Legfőbb érvünk a búvóhely mellett a diszkréció.


Szobát keresel pár órára ? Exkluzív találkahely pár órára Budapesten, a Corvin sétányon! Exkluzívan kialakított szoba friss ágyneművel, LCD TV-vel, DVD-vel és mini-hifivel, a kényelmes és nyugodt pillanatokért. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Búvóhely, lakás randikuckó pároknak néhány órára. Ingyenes hirdetésfeladás.


Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül. Ha foglalni szeretnél vagy érdeklődsz, hívd a hirdetésekben szereplő számokat. Az oldal marketing és technikai jellegű észrevételivel kapcsolatban itt üzenhetsz.


Sweet viola budapesti búvóhely,kiadó pár órára ,vagy egész éjszakára. Szállodánk Zugló gyönyörű kertvárosi részének egyik csendes kis zsákutcájában található. Igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhetitek egymás társaságát teljes diszkréció mellett.


Hotel Ében Budapest - Zugló - romantikus olcsó szálloda pár órára Budapesten Budapesti Szállodák Hotelek. Hotel Ében Zuglóban akciós áron az Örs Vezér tér közelében a Vásárváros szomszédságában. Ha neked is igényes lakásra van szükséged pár órára, akkor arra kérünk, hogy tartsd be ezt a néhány egyszerű szabályt. Ne dohányozz, ne gyújts gyertyát vagy füstölőt.


A jelszó továbbra is: szoba kiadó órákra! A Dominik Panzió mint már említettem a 14. Az utca a Thökölyről nyílik, közel van a Keleti pályaudvarhoz.


Budapest szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések