2017. január 17., kedd

E napló iskola belépés

E napló iskola belépés

Az e -építési napló alkalmazás által küldött automatikus üzenetek. Ha törölni kívánja az üzenetet, nyissa meg az üzenetet és kattintson a kuka ikonra! Az Üzenetek következő megtekintésekor az törölt üzenet már nem jelenik meg. Iskolák számára fejlesztett digitális osztálynapló.


E napló iskola belépés

Interneten elérhető adatbázis, mely teljes mértékben helyettesíti a papír alapú naplót. Használata megkönnyíti a napi tanári munkát, az iskolavezetés felé napi online statisztikát szolgáltat. Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be! Ha még nem regisztrált, tegye meg!


Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja. Main Menu — Kezdőlap Tagintézmények - Bartók Székhelyintézmény - Almási Tagintézmény - Művészeti Iskola - Királyhegyesi Tagintézmény - Nagyéri Tagintézmény Beiskolázás Rólunk - Sajtómegjelenés. A kitöltött nyilatkozat leadható az Általános Iskola , Gimnázium portáján zárt borítékban vagy elküldhető e -mailben a balla.


Napló használata: A napló oldalára lépve a Szülői bejelentkezésre kell kattintani. A Felhasználói név és a Jelszó megadása után „nyílik ki” a napló. Problémáikat, visszajelzéseiket a következő e -mail címre küldhetik.


Probléma esetén kérem, jelezzék azt a fent megadott címen. Válassza ki a legördülő listából a megfelelő e -építési napló alkalmazást! A belépés feltétele Ügyfélkapus regisztráció. A díj egy összegben, a készenlétbe helyezés előtt fizetendő. Mit tud az elektronikus napló ? A legfontosabb, hogy a szülők így folyamatosan és szinte azonnal hozzájutnak a gyerekek tanulmányaival kapcsolatos információkhoz.


A gondviselők és a diákok számára hozzáférhető az elektronikus ellenőrző, amelyet egyelőre a hagyományos ellenőrzővel párhuzamosan használunk. A felhasználónév a tanuló jegyű, 7-es számmal kezdődő oktatási azonosítója lesz, mely megtalálható az általános iskolai bizonyítványban, illetve a diákigazolványon is. Küldés e -mailben BlogThis! E - napló Tisztelt Szülők! A jegyű OM azonosító a diákigazolványon szerepel, mint azonosító szám (nem a kártyaszám).


VSzC Madách Imre Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiuma. Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 1-3. KRÉTA rendszerén keresztül lehetősége nyílik elektronikus ügyintézésre. Az e -ügyintézés a szülők mindennapos, iskolával kapcsolatos ügyintézését segíti úgy, hogy az eddig papír alapon benyújtott dokumentumokat az e -naplón keresztül elektronikus formában is beküldheti az iskolába.


Testnevelési Általános Iskola. Budapest, Dózsa György út 136. Csömöri Mátyás Király Általános Iskola. Ennek egyik fontos eleme a tanulói mulasztások igazolása ami már ezen a felületen is lehetséges.


Belépés az elektronikus ellenőrzőbe! Internetszolgáltató abban a hálózatban ahol a hiba jelentkezik? KRÉTA programban volt észrevehető a lassulás?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések