2017. január 24., kedd

Szakítás után nem beszélünk

Szakítás után nem beszélünk

Két év is eltelt a szakítás után , amikor végre beismertem saját magamnak, hogy nem kis részem volt abban, hogy Linda elköltözött. Egészen addig csak őt hibáztattam, és a mai napig hibáztatom is azért, mert nem volt állhatatosabb, és szerintem korán feladta a kapcsolatunkat. Ha a szakítás alatt szerelmünk nem más nőkkel bújik ágyba, hanem láthatóan összetört és gondolkodik, talán számíthatunk a folytatásra. Bíznunk kell a másikban, hogy ha nem vagyunk ott vele, ha nem beszélünk vele, akkor utólag majd elmondja, mit csinált. Ha nincs meg ez a bizalom, lehet jobb alaposabban elgondolkodni a jövőn.


Gyakori reakció a megbántott fél részéről. A legrosszabb eset, mikor nem tudjuk, mikor kell abbahagyni a beszélgetést, folyton-folyvást újabb gondolatokat, érzéseket akarunk megosztani a másikkal. Azt nem állítjuk, hogy könnyű neki, mert nem így van.


Kivéve, ha közben már talált valaki mást, akihez kötődni tu aki erőt ad neki, akivel új életet szeretne kezdeni. Ha viszont azért szakított, mert nem bírta tovább a kapcsolatot, már nem érzett szerelmet, akkor is szenved. Ez lehetőséget ad arra, hogy megfigyel hogy volt párod valójában még mindig törődik-e vele érdekli-e, hogy mi történt veled a szakítás után.


Elég nehéz helyzetben vagy, ha még mindig az exedet szerete függetlenül attól, hogy ő egyáltalán szeret-e téged vagy sem. Jónéhány szakítás nem azért történik, mert a párok már nem szeretik egymást, a legtöbb szakítás egészen más okokból történik. Egyenlőre még nem tettem, fenn van facebook-on, igaz nem beszélünk , de csomószor megnézem az adatlapját, hogy van e új ismerőse stb. A párommal hete szakítottunk, hete nem beszélünk.


Sok negatív dolog érte, így mindenkit ellökött magától. Eleinte épp az ellenkezője voltam és valamiért jobban kötődött hozzám. Nem kizárt, hogy vissza tudod szerezni kedvesedet, de ha ezek után nemet mon akkor azt is meg kell, hogy értsd.


Szakítás után nem beszélünk

Felnőtt nő vagy, a problémák nem azért vannak, hogy elszaladj előlük, hanem hogy megold őket. Ne feled te nem hittél kettőtök kapcsolatában. Egy amerikai pszichológusnő hosszú listát készített azokról a gondolatokról, amit a szakítás okozta fájdalom vált ki – általában alaptalanul. Egy oka van annak, hogy nehéz a szakítás. Az, hogy szerette vagy még most is szereted Őt, és bármennyire is nem akarsz rá emlékezni, nem fog menni.


Mert volt egy közös életetek, ami tartott, ameddig tartott, és olyan volt, amilyen. Szerettétek és boldoggá tettétek egymást. Az exed nem keres szakítás után ? Ennek számtalan oka lehet.


Szakítás után nem beszélünk

Ezzel szemben minden tizedik csaj és a pasik azt mondja, hogy soha nem állna szóba egyik korábbi párjával sem. Megmondom miért: én úgy gondolom, hogy mivel előtte én nem csak a barátja akartam lenni valakinek, hanem a másik fele, ezért egy szakítás után már nem akarok tőle semmit. Több akartam lenni szimpla barátnál, de nem ment valamiért.


Minden szakítás fájdalommal jár. Nem úszhatjuk meg ennek átélését, feldolgozását, hacsak nem akarjuk - tudtunkon kívül is - egy életen át cipelni magunkkal, elkövetkező éveinkben is őrizgetni-ápolgatni a nyomait. Mégis sokan vannak, akik nem adnak maguknak időt a gyászmunkára. Az, hogy ez a folyamat mennyire intenzív, függ a kapcsolat mélységétől és hosszától.


De ez még nem ok arra, hogy beleess a legnagyobb break up utáni bakikba! Győződj meg róla Te maga MOST,. Skip trial month free. Unsubscribe from Tabuk nélkül? Szakítás , válás után Tabuk nélkül.


A szakítás nem egy olyan dolog, amit szívesen felemlegetünk – mindenki tudja, hogy nem egyszerű túltenni magunkat a történteken, főleg nem akkor, ha hosszú, komoly kapcsolatról beszélünk. A férfinak NEM szex kell! Pontosan a dolgok nehézsége miatt könnyű belefutni olyan baklövésekbe, amiket szinte mindenki elkövet egy-egy szakítás után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések