2017. január 16., hétfő

Vízöntő nő oroszlán férfi párkapcsolat

Oroszlán nő és Vízöntő férfi kapcsolata. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Vízöntő nő oroszlán férfi párkapcsolat

Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A hálószobában remekül kijönnek! A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó.


A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Csakhogy a Szűz túlságosan akadékoskodó, mindenben. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő.


Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Illik hozzá: az Ikrek férfi – a Vízöntő nőhöz hasonlóan – imádja a változatosságot és a telefonszexet.


Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. Sőt, ha lehet, inkább viccet csinál magából. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő.


A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. A mai nap nem várt kalandban lesz része.


Mondjon igent a meghívásokra, egy programlehetőségre, mert olyan izgalomban lesz része, mint talán eddig még sosem vagy legalábbis nagyon régen volt már. Vérre menően kiállunk egymásért, és kitartunk a másikért jóban-rosszban:) Persze néha van háború, ami mindig nagyon hangos és általába törik valamilyen tárgy, de hammar elmúlik a vihar, mert nem. Pedig nem igazán illünk szerintem össze, de van valami vonzalom mégis, legalábbis részemről, s néha úgy érzem a részéről is. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.


De csupa olyat tesz, ami neked is tetszik. Az állatias hajlama ellenére gyengéd szerető. Kritizálni azonban nem szaba hiszen roppant sértődékeny. Kicsit szégyenlős, az egyéjszakás kalandoktól távol tartja magát a Szűz nő. A Szűz férfi pedig, bár nagyon ragaszkodó, nem túl heves és a meglepetéseket sem kedveli.


Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja. A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Egyáltalán nem féltékeny típus, de a félrelépést azonban nem tolerálja. Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő. A fordított eset a nehezebb.


Vízöntő nő oroszlán férfi párkapcsolat

Amit adhatnak egymásnak a kölcsönös tisztelet, kölcsönös elismerés. A Nap megélése inkább a férfiak esetében volt jellemző, de a mai világunkban a nők is a karrier és érvényesülési késztetésük miatt inkább a Napot kívánják megélni. Addig, amíg nincs párkapcsolat , addig nincs gon ha a nő éli meg a Napot. Egy párkapcsolatban viszont a férfi a Nap és a Nő a Hold. Kommunikációs problémák alakulhatnak ki munkahelyén.


Megtörténhet, hogy a felettesével nem ért szót. De azt is lehet, hogy olyan változásokat hajtanak végre, amelyek az Ön pozícióját is érintik. Kos férfi : nagyon temperamentumos, makacs, ami ellentéteket fog szülni egy Bak nővel folytatott kapcsolat során.


Vízöntő nő oroszlán férfi párkapcsolat

Mindig fejlődni akar, igyekszik új dolgokat. Ma visszahúzódó hangulatban leszünk, örülünk, ha otthon tölthetjük a szabadidőnket. Semmi kedvünk kimozdulni otthonról.


Inkább praktikus teendőink kötik le a figyelmünket, szívesen teszünk, veszünk otthon. A Vízöntő nő nagyon innovatív, kreatív és bátor. Cserébe csak annyit vár el, hogy a felesége végtelenül csodálja.


Bánt az is, hogy társad nem méltányolja kellőképpen a te figyelmességedet, sőt, magától értetődőnek tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések