2017. január 26., csütörtök

Rossz viccek

Rossz viccek

Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek. A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva. Folyamatos feltöltés, minden nap új viccek! Te is a saját vicceidet, a megfelelő kategóriákhoz.


Miért rossz a mamutnak? Rossz viccek még rosszabb tárháza. Viccek gyűjteményének helye. A legjobb viccek a neten. Jó lenne mindig megkapni a hét legjobb vicceit e-mail-ben?


Ingyen van, csak kérned kell! Megnevettet és lefáraszt - ez a viccek kuriózuma, a favicc! Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc: a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya!


Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk! Mindig van min röhögni! Gyere és nevess nap mint nap. Agyzsibbasztó viccek péntekre, hogy jobban induljon a hétvége, vagy jobb kedvben fezejődjön be egy szorgos hét.


This is a standard security test that we use to prevent spammers from sending automated requests. Ha van időd a munkában nézz fel. A Szobi gyárban dolgozó ismerősöm mesélt a szakképzetlen munkaerőről. Felhígult a szörpös szakma is. Bizarr viccek Kedvencekhez Ser.


A férjet felhívja a korház, kérik jöjjön azonnal, mert a feleségét súlyos baleset érte. Férj gyorsan be a kórházba. Uram, rossz hírem van, a felesége megbénult nyaktól lefelé. Tekk János és a Tekken esete. Bár tény, hogy már egy jó ideje nem található meg ez az információ a Tekken pédia-oldalán, én azért mindenképp megemlíteném ezen az oldalon, mert még az egyik Maradj Talpon!


Az orosz-japán együttműködés keretében a japánok egy krumplihámozó gépet küldenek az oroszoknak. Szar viccek gyűjteménye. Drága egyetemista társaim gyönyörűbbnél gyönyörűbb viccei.


De legfőképpen olyan cselekedetek ezek,amelyek a lelki béke megteremtését és elmélyük fokozottabb használatát teszik lehetővé a trákoknak. Ugyanakkor létezik rossz értelemben trák is. A rossz értelemben trák(ezentúl antitrák) minden olyan cselekvés, tulajdonság ami ellentmond a trák értékrenddel. Egyik mondja a másiknak: - Hé te, tudnál még egy jó viccet mondani? Mert amit tegnap mondtál, azt elmeséltem az anyósomnak, és félholtra röhögte magát tőle.


Vidéki szexpartner lányok. Keress a legjobb és legnagyobb vidéki szexpartner kereső oldalon. Szexi vidéki lányok, igazi dögös, belevaló csajok várnak rád! A kellemes kinézet és az egyszerű kezelhetőség gondoskodik arról, hogy a lehető legegyszerűbben találd meg kedvenc vicceidet!


Rossz viccek

A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer kismalac. A viccek száma folyamatosan bővül csakk a legjobbakkal! A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések