2017. január 9., hétfő

József attila lakótelep eladó lakások

József attila lakótelep eladó lakások

József Attila lakótelepi (Budapest IX. kerület) lakás hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


A nappaliban beépített gardrób szekrénysor, valamint nappali bútor található. A négy szintes tégla-csúsztatott zsalus technológiával épült épület második emeletén kínálunk eladásra egy kiváló elrendezésű, teljes körű felújításon átesett lakást. Ha van jó fotótok erről a gyönyörű lakótelepről,. Azonosító: E-BLE-IX-0Budapest IX. Magyarország, kínál-kiadó: 2hirdetés - jozsef attila.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó Lakás, Budapest, 9. Kiadó a képen látható harmadik emeleti lakás egyik szobája egy, vagy két fő egyetemista részére. Az önálló lakáshasználat zavartalanul biztosított, a másik szobában nem lesz lakó. Fordulat az ingatlanpiacon: amit egy-két éve még elkapkodtak a vevők, ma már nem kell.


József attila lakótelep eladó lakások

Míg az elmúlt években egyértelműen a panellakások voltak a budapesti ingatlanpiac kedvencei, mára a helyzet jelentősen megváltozott. Epreserdő utcában, téglalakás eladó. A Startlakon db fényképes Budapest IX. Az eladó lakások között többféle kategória megtalálható és persze Budapest IX. Az ingatlan azonnal költözhető, igény esetén bútorozottan.


A lakásban lévõ külsõ nyílászárókat. Jelenleg albérlők lakjá. A m2-es lakásban egyik oldalon tágas nappali, másik oldalon hálószoba található erkéllyel. Ha te mégis egy vidám, vagy kevésbé vidám okból lakásod eladása mellett döntesz, akkor a “Hogyan is csináljam?


Az nm-es, nyugati fekvésű lakás mindegyik ablaka a nyugodt, csendes parkra néz. A tágas, jól bútorozható előtérből elérhető a két napfényes. Metróhoz közeli, nagyszerű elosztású, 2. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: lakás józsef attila lakótelep ix kerület, 250000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest ix.


Keressen a legfrissebb eladó lakások között Veszprém környékéről a Lakasok. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Ha albérletet keresel Budapest IX.


Néhány egészen kisvárosias jellegű, parkokkal, fákkal, játszóterekkel, virágokkal. Ha eladó téglaépítésű lakást keresel, a Startlakon biztosan megtalálo db fényképes eladó téglalakás hirdetés Budapest IX. Keresd meg itt új otthono Budapest IX. ELADÓ egy JÓ ÁLLAPOTÚ, m2-es, MÁSFÉL SZOBÁS, erkélyes lakás.


JÓZSEF ATTILA LAKÓTELEPEN, rendezett TÉGLAHÁZ 1. Szobái a konyhán keresztül külön nyílnak, fürdőszobája zuhanyzós. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. Wir haben die Allgemeine Vertragsbedingungen aktualisiert.


Zömében panelesített technológiával épült négy- és tízemeletes házak jellemzik, de előfordulnak sorházak, sőt családi házak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések