2017. január 17., kedd

E napló szülői bejelentkezés kréta

E napló szülői bejelentkezés kréta

Abban az esetben ha nem kaptak az iskolától belépési adatokat ill. Ha törölni kívánja az üzenetet, nyissa meg az üzenetet és kattintson a kuka ikonra! Az Üzenetek következő megtekintésekor az törölt üzenet már nem jelenik meg. Bejelentkezés az e -naplóba.


Erre kattintva eljutunk a napló belépési oldalára. Reméljük, a jövőben is sokan fogják segíteni céljaink megvalósítását, és Ön is újra támogatóink közé fog tartozni! Kérjük, vigye hírét példás szülői összefogásunknak, és segítse munkánkat azzal is, hogy újabb támogatókat szerez alapítványunk, diákjaink számára!


Számítunk támogatásukra! A bejelentkezési webes felület az ujlak. A rendszerben tanulói és szülői (gondviselői) szintű hozzáférésre egyaránt lehetőség van.


A szülők ezen keresztül. Felhívjuk a figyelmét, hogy a beiratkozáshoz szükséges adatok online beküldése esetén is a beiratkozás napján az általános iskolában a SZEMÉLYES MEGJELENÉS KÖTELEZŐ! Kréta elektronikus napló használatára. Az alkalmazás megtalálásához szükséges keresőszó lehet: kréta e - napló. Hatvani István Általános Iskola - Debrecen.


A felület csak böngészőprogramból érhető el, mobilapplikációból nem. A gondviselői hozzáférést az osztályfőnököktől kapják meg szülői értekezleten. E - napló bejelentkezés.


Ha problémák adódnak a belépéssel, érdeklődjenek a titkárságon vagy a. Napló szülői hozzáférés. Ennek az aláírt nyomtatványnak az iskolába való visszaérkezése után kezdeményezzük a regisztrációt a szülői portálon. A belépéshez szükséges adatokat az e -ellenőrző tanulói felületére a tanulóink megkapták (alsó tagozatosok esetén beragasztottuk a papír alapú tájékoztatójukba), a szülők a tanévindító szülői értekezletek alkalmával kapják meg az osztályfőnököktől. A Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola hivatalos honlapja!


Olyan ifjúsági szervezet létrehozása, melyben a tagok, és rajtuk keresztül az iskola diákjai örömmel és aktívan vállalnak feladatokat, saját kreatív ötleteikkel állnak elő, a megvalósítás-ban is tevékenyen részt vesznek, és ezáltal személyiségüket és környezetüket fejlesztik. KRÉTA Elektronikus ellenőrző. What marketing strategies does E -kreta use? Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for E -kreta. Fogadóóra és szülői értekezlet (H) 15.


Tanítás nélküli munkanap, szakmai nap a szakgimnáziumi osztályokban, ágazati szintű szakmai programokon tervezett részvétellel. Az adatkezelés jogalapja jogi kötelezettség teljesítése. Az iskola a belépési adatait nem adja át más személy részére. Az érintett belépési adatait a jogviszonya megszűnését követően nem őrizzük.


Természetesen lehetőség van az e -ellenőrzőben a szülő és tanár közötti kommunikációra is. Budapest, Kecskeméti J. A saját e -mail címét meg tudja változtatni, ha szükséges. Minden változásról a naplóban Ön most üzenetet és e -mailt is kap. Ha nem szeretne, akkor a fenti leírás végén van egy lehetőség, ahol kikapcsolhatja ezeket a lehetőségeket.


Más e -naplót is lehet választani, csak azt már nem támogatja az állam. KLIK is megfontoltabban halad. Az e - napló android app.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések