2017. január 12., csütörtök

Ha kiderül a megcsalás

Ha kiderül a megcsalás

Az ügyfeleim beszámolója alapján világossá vált, hogy ha kiderül a megcsalás , akkor a kezdeti sokk után azon gondolkodik a megcsalt fél, hogy vajon most mi a helyes lépés, aminek meg kell történnie. A megcsalás a tisztelet legkomolyabb fokú hiánya egy kapcsolatban. De bármelyik nemről is van szó, közös, hogy abban a pillanatban, a megcsalás pillanatában nem gondolnak a jövőre, a problémákra és bonyodalmakra. Vajon szeret-e még engem? Ha a megcsalás okai férfiaknál kifejezést írod be a keresőbe, akkor 17.


A párkapcsolat nagyon sérülékeny. Ha beigazolódik a hűtlenség, akkor teljesen új fejezet érkezik el a pár életében. Ha kiderül a megcsalás , akkor az egykoron szerelmespárként emlegetett emberekből egy hűtlen és egy megcsalt fél lesz, akiket óriási káosz vesz körül.


Még akkor is, ha galád módon megcsal és beleröhög a képedbe. Engem annó a feljelentés előtt a volt párom felhívott, mondta, hogy megy az őrsre. Mondom aljas módon megcsaltál. Hogyan dolgozzuk fel a megcsalást?


Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Bill Clinton után már senkit nem lep meg, ha egy politikusról kiderül , hogy évekig, vagy akár évtizedekig csalta a feleségét. Szex - csak épp nem a párommal.


A titkos szex varázsa sokakat rabul ejt: egyesek csak a gondolatig jutnak el, mások a kísértésig, vagy még tovább. Ha csak a megcsaló tud róla, akkor ő egyedül. Megüthetem a barátomat, ha kiderül , hogy megcsalt? Aki egyszer megcsalja a párját, az máskor is képes lesz ugyanerre, épp ezért a nők többsége egyszerűen lelép, ha kiderül a turpisság. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Van-e visszaút a párodhoz, ha kiderül a megcsalás ténye? Nem fogok kertelni: sajnos a legtöbb férfinál egyértelműen szakítóokot jelent a megcsalás ténye. De szerintünk itt inkább állj meg. Azért neked is jobb, ha tükörbe tudsz nézni. A fenti módszerek még beleférnek, ha valóban úgy érze hogy valami nem stimmel.


A női ösztön ritkán hazudik. Egy kényes témáról szeretnék írni, mert úgy tapasztaltam, hogy nagy jelentőssége van a pároknál, miután kiderült a hűtlenség. Ha félrelépés, megcsalás történt, és a párok bizonytalanok , mert nem tudják, hogy együttmaradjanak e, vagy külön folytassák e az életüket, akkor is belső feszültségként és dillemaként élik meg, hogy ezek után legyen e közöttük.


Ha kiderül a megcsalás

Ha megütö azzal csak azt igazolo hogy jogosan kereste másnál a gyengédséget, és igaza van, hogy kidob és mással lesz. Ha fájdalmat akarsz neki okozni, akkor szakíts, és éld tovább az élete mintha semmit se jelentett volna. Túlélem-e, ha kiderül , hogy megcsalt? Az örök kétség, bizonytalanság és bizalmatlanság beköltözött az otthonukba, és a nő lelkébe is.


Gyötörte a tehetetlenség, és az is, hogy bár folyamatosan voltak jelek, hogy a férje megcsalja, attól félt, ha beszél, beveri az utolsó szöget a kapcsolatuk koporsójába. Sokan teljesen kiborulnak, és azonnal otthagyják párjukat, ha kiderül , hogy az félrelépett. Mások azt állítják, egy megcsalás még belefér, ha az soha többé nem ismétlődik meg.


Valaki pedig abszolút félvállról veszi az egészet, bár ebbe a kategóriába valószínűleg igen kevesek tartoznak. Ahogy a fizikai megcsalásnál, ebben az esetben szintén intő jel lehet, ha a partner kóddal, jelszóval zárja le a telefonját, ha addig ezt nem tette. De az is, ha kiderül róla, hogy egy olyan emberrel beszélget rendszeresen üzenetben, akiről a párja egyáltalán nem sejtette.


Pipáld ki a négyzetet, ha elmúltál már éves, és hozzájárulsz adataid kezeléséhez,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések