2016. március 17., csütörtök

Hiányzol idézetek képekkel

További gyönyörű szerelmes idézetek – “hiányzol”: “Amikor valami hiányzik, akkor tenned kell valamit – ez egy hívás a magasabb és magasabb csúcsok felől. See actions taken by the people who manage and post content. Erdô mélyén dús fa lombját, fújja még a szél, Egyedül csak én nem értem, mirôl mit beszél. Bánatomban forgolódok, görnyedek a földre, Egyszer megígértem szeretni foglak mindörökre. Halottak napja idézetek, versek, mindenszentek idézetek, versek gyűjteménye.


Hiányzol idézetek képekkel

Ez a gyertya most értetek égjen,Kik fent laktok a magas égben. Kik vigyáztok ránk onnan föntről,S a lelkünkhöz szóltok a végtelenből. Hiányzol szeretlek idézetek. Szerelmes jó éjt idézetek képekkel.


Esténként, mikor álomra hajtom a fejem, Azt remélem, bárcsak itt lennél velem. Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet!


Hiányzol idézetek képekkel

Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem, s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot. Valaki nem ír pedig úgy várom, valaki nem szeret pedig ugy imádom, valaki nem halja ha neki dalolok, valaki nem bánja ha érte meghalok! Könnyek a szememben, amik csak érted folynak, fájdalom a szívemben amik csak érted szólnak!


Utánad sír az alkony, s az égbolt véres. Ragyogni rég nem képes, s igazán már én sem élek, amióta eltűntél. Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül!


Fedezd fel iri1idézetes kép nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Versek, Idézet és Idézetek. Soha nem vagyunk annyira elveszve, hogy az Angyalaink ne találnának ránk. Sose kerül pénzbe az , amiért igazán érdemes élni ! Már rég szerettem volna elmondani.


Nem tudtam, milyen élni nélküle Amíg el nem választottak tőled. De eljött a pillanat, mostmár érzem, Mindenem fáj, darabokra tört szívem. De él még bennem parányi remény, Hogy leszel te még csak az enyém. Nem tudok könnyen lemondani róla Amit érzek, igaz szerelem, nem móka. Sok-sok éjjelen álmodok.


A legjobb Édesanyák emlékére. EZT AZ OLDALT FIATALON ELHUNYT ÉDESANYÁM EMLÉKÉRE,TISZTELETÉRE HOZTAM LÉTRE. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. Elhunyt szeretteinkre emlékezzünk. A mély gyász, amelyet egy szeretett lény halálakor érzünk, abból a megérzésből faka hogy minden.


Helyezz el a honlapodon véletlenszerű idézetet az általad választott kategóriából, vagy a kedvenceid közül! A kategória kiválasztása után egy kódot kapsz, ami a honlapod forrásában való elhelyezés után véletlenszerű idézeteket jelenít meg az oldaladon. Az egyetlen dolog, amire emlékeznek az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük. Szép és igaz idézetek , képek. Mert csodálatos mind amellett hogy szomorú igaz szavak ,azért őszinték és igazak ,az én lelkemben ,. Ez az oldal a lelkem magányát és csendjét oltalmazza ! A múlt és jelen között hasadék tátong, ami ingatag és bármikor elnyelhet.


Kötéltánc a szakadék szélén, melyen te vagy a táncos, minden lépésed egy mérföldkő, hol egyet előre hol egyet hátra lépsz, de mész és csak mész előre és egy pillanatra megtorpansz, megállsz, gondolkozol, visszatekintesz, néha hátra lépsz. Erre az oldalra Kattintottál! Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! Nem tudom pontosan hogy szeretlek-e, vagy mi az amit irántad érzek,csak annyit tudok,hogy ha nem vagy velem rettenetesen hiányzol ,és ez a hiány belülről emészt fel.


Inkább bánts meg azzal ,hogy elmondod az igazat,mint hogy a szemembe hazudj. Volt is, meg szerintem lesz is pár, akiben már nem, de régen megbíztál. Hull a hó, szól a szív, a barátnőm miért nem hív?


Holnap itt a karácsony, az ölembe kívánom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések