2016. március 15., kedd

Eladó ház tótszerdahely

Havonta több millióan választják az ingatlan. Mely szobával, tágas nappalival, szép boltíves megoldással rendelkezik. Tótszerdahely Tótszerdahelyen kínálom eladásra, ezt a 115nm-es családi házat. Nagykanizsa km- re és Letenye pedig km- re található a településtől.


Eladó ház tótszerdahely

A telek mérete ideális nagyságú. A Beton alapra épült ház beton födémmel rendelkezik. Tele élettel horvát nemzetiségi faluban családi ház.


A legjobb hely három határ közelében elérhető akár Horvát ország , Szlovénia, Ausztria félóra kellemes kocsikázással. A községben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kereskedelmi egységek, sportcentrum található. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Alapanyagok közül a járólap már meglett vásárolva, viszont az lerakásra nem került sor, az ár azonban ezt tartalmazza.


A zuhanyzó és a mellékhelyiség elektromos csőradiátorral van kifűtve. A helyiségek burkolata parketta, ill. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Kiváló választás falusi csók kihasználóinak.


Valamennyi közművel rendelkezik ( gáz, víz , villany, szennyvíz). A házhoz nyári konyha, állattart. Zala megyében, Letenye kistérségben, Valkonyán eladó egy modernizált, felújított, közel nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlan felújítását a tulajdonos e. A jelenleg fős kis zsákfalu meseszép környezetben, erdőktől és domboktól övezve, szinte a természettel egybe olvadva, de Letenyétől mindössze km-re található. Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is.


Az eladó házak között többféle kategória közül választhatunk, legyen az családi ház , ikerház, villa, kastély, vagy csak egy sorház, felújított vagy felújítandó családi ház , nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Olcsó tótszerdahelyi eladó házak, házrészek, magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlataival. Eladó Ház Nagybakónak 10. Ft Panorámás családi ház Nagybakónak Zala megyében, Nagykanizsától km-re, Balatontól km-re, Mautópálya 2km-s lehajtójától km-re, Zalakarostól közúton km-re, földúton km-re fekszik. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. A fűtés és a melegvizet egy éves kondenzációs kazán biztosítja, így a fenntartási költségek is igen kedvezően alakulnak, melyet a jól. Tervezze meg jövőjét itt, gazdálkodjon, alakítsa kedvére veteményesét, gyümölcsösét ! Jöjjön nézze meg az ingatlant ! Tegyen ajánlatot, hogy Öné lehessen ez a kis birtok ! TERVEZZE ITT CSALÁDJÁVAL TOVÁBB AZ ÉLETÉT ! V ipari áram,gáz csatorna telefon kábel tv internet aszfaltos utca a házhoz sok melléképület és hatalmas körbekeritett!


Zalaegerszeg dombos külvárosában eladó egy tágas családi ház , gyönyörű kilátással a kertvárosra. Családi ház eladó Szentpéterúr központjában! Fürdő-Speiz 8m előszoba 16m terasz 20m pince 20mfűtés 2db cserépkályha falba építe.


Ingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, üzlethelyiségek, irodák) közvetítése. Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Díjmentes hitelügyintézés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések