2016. március 14., hétfő

József attila lakótelep tégla

József attila lakótelep tégla

József Attila lakótelepi (Budapest IX. kerület) lakás hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Míg az elmúlt években egyértelműen a panellakások voltak a budapesti ingatlanpiac kedvencei, mára a helyzet jelentősen megváltozott.


Fordulat az ingatlanpiacon: amit egy-két éve még elkapkodtak a vevők, ma már nem kell. Azonosító: E-BLE-IX-0Budapest IX. A nappaliban beépített gardrób szekrénysor, valamint nappali bútor található. A lépcsőház zárt, kaputelefonnal ellátott. A négy szintes tégla épület harmadik emeletén kínálunk eladásra egy kiváló elrendezésű, teljes körű felújításon átesett lakást.


Minden ablakból zöldre lehet látni. Az ingatlan nyílászárói műanyagra lettek cserélve, a villanyvezetékek is újak, ezenkívül az előszobába, valamint a fürdőszobába szintén új burkolatok kerültek. A szoba, konyha, fürdő ablakai már új thermo ablakokra lettek cserélve. A szobák külön nyílóak, egyenként m2-esek, a konyha és a fürdőszoba is saját ablakkal rendelkezik.


Eladó egy tégla építésű emeletes. NAPFÉNYES, PARKRA NÉZŐ, m2-es lakás. Az nm-es, nyugati fekvésű lakás mindegyik ablaka a nyugodt, csendes parkra néz.


A lakásban lévő külső nyílászárókat műanyag hő és hangszigeteltre cserélték, a többi felújítást a leendő beköltözőjére bízzák. A tágas, jól bútorozható előtérből elérhető a két napfényes hálószoba, a - részben gépesített - konyha, valamint a fürdőszoba. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Játszótér, óvoda, iskola, park, gyógyszertár a közvetlen közelben, a HÉV megálló percre található gyalog.


József attila lakótelep tégla

A környék rendezett, családias. Kiadó téglalakás, Budapest IX. Ferencvárosban helyezkedik el. Lakások A lakótelepen a 60′ – 70′ években összesen 8. JÓZSEF ATTILA LAKÓTELEPEN, felújított, SZIGETELT TÉGLA társasház II. Tágas előszoba, gardrób, külön fürdő és mellékhelyiség, két vízóra, távfűtés egyedi mérőórás leolvasás.


A két szoba ablaka csendes kertre néz. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: lakás józsef attila lakótelep ix kerület, 250000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest ix. Metróhoz közeli, nagyszerű elosztású, 2. Ha eladó téglaépítésű lakást keresel, a Startlakon biztosan megtalálo db fényképes eladó téglalakás hirdetés Budapest IX. Keresd meg itt új otthono Budapest IX.


József attila lakótelep tégla

Mióta lakott ez a terület mindig önálló egységet képezett, de ugyanakkor mindig szerves része volt környezetének. Ha van jó fotótok erről a gyönyörű lakótelepről,. Ha albérletet keresel Budapest IX.


Nyaranta valamelyik egyesület (talán a Fradi) kerékpár versenyei miatt zártak le néhány utcát, és az egész lakótelep folyamatosan tele volt gyerekekkel. Ecseri út, a Gyáli út és a Határ út által körülzárt területen. A Startlakon db fényképes Budapest IX.


Az eladó lakások között többféle kategória megtalálható és persze Budapest IX.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések