2016. március 1., kedd

Rákosmente hírek

Rákosmente hírek

A jubileumi rendezvényre Rákosmente alpolgármestere, Dr. Füzesi Péter is kilátogatott. A városvezető köszöntőjében kiemelte: jó érzés látni, hogy a tenyésztés még most, a 21. Vigyázó Sándor Művelődési Központban. Cukorbetegek Világnapja Rákosmentén A Nemzetközi Diabetes Társaság a világ több mint 1országában minden év november 14-én ünnepli a cukorbetegek világnapját, ugyanis ezen a napon született Frederick Banting, az inzulin felfedezője.


A Fő téren megrendezésre kerülő esemény órakor nyitja meg a kapuit és egészen az esti órákig várja a kerületi polgárokat. PDF) archívumunkban is megtekinthető. Budapest, Pesti út 166.


Rákosmente rendőrei egy a kerületben már jól ismert éves lakost fogtak el, aki május 7-én a Pesti úton egy éves kerületi hölgyet bántalmazott és a táskáját ellopta. A fiatal bűnelkövető két nappal később bejelentést tett, hogy a Pesti út 41. Baleset-bűnügy: Sokkoló videó: felszállás után kigyulladt egy repülőgép, Kigyulladt egy utasszállító Los Angelesben, Újabb részletek a kunszentmártoni gyermekgyilkosságról: ezért volt egyedül az anya a kicsivel, Lopott luxus Mercedes akadt fenn Beregsuránynál, Újabb tragikus részletek derültek ki a kunszentmártoni éves kisfiú meggyilkolásáról, – év a. A szakrális építményt a közép-magyarországi régióban elsőként Rákosmentén állították fel. A mi kerületünk - Rákosmente Magazin See more at 17KERULET. MCvkiRZtY - Információk, hírek a XVII.


Rákosmente hírek

Halálra gázoltak egy éves nőt a XVII. Vízfertőzés miatt zártak be egy budapesti bölcsődét és óvodát Nem indul újra a XVII. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri.


Nyomtatott újságok Hírhozó Tizenhetedik Helyi Hírek Top Card Kiadó Kft. Rotunda Szegeden Hírhozó (archívum) Elektronikus újságok Kerti Levél TV-RÁDIÓ Rákosmente TV Kiadványok Kortárs folyóirat Fénypont Média Cikkek XVII. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek.


Rákosmente hírek

Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Megfelelő tájékoztatást nyújtani a rákosmenti polgárok számára minden téren. A Katona színészeit hallgatásra utasíthatták, mások azt állították, nem is hallottak az ügyről. De többen megszólaltak.


Rákosmente Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja a haza védelmének nemes ügyét, a fiatalok hazaszeretetre nevelését, a közösségi szolgálat ideáinak közvetítését. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint minden állami kitüntetésre méltatlanná vált a rendező. A kerületnek saját tévécsatornája (Rákosmente TV) van. Több más havilap is megjelenik, mint a Rákosmenti Hírek és a Tizenhetedik. Alapos, gondosan megtervezett felkészülési időszak előzte meg a hétvégi bajnoki mérkőzésünket a 17.


A szavazatok 5-val RizLevente (FIDESZ-KDNP) polgármester lett a XVII. Alexa György (MSZP) a kerület korábbi országgyűlési képviselője lett a második, míg SzilágyiGyörgy (JOBBIK) a harmadik. Fenke Ferenc, Fohsz Tivadar, Dr.


Rákosmente - ittlakunk. A Rákosmente pillanata c. Azok oldala, akik itt laknak, itt dolgoznak vagy. Szekszárdi UFC hivatalos weboldala.


Minden információ a csapatokkal kapcsolatban: hírek , galériák, videók. Szintén kerületi csapat az egykor harmadosztályú Rákosmente TK, amely jelenleg a BLSZ II. Körkapcsolás NB3-as mérkőzésekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések