2016. március 15., kedd

Eladó lakás budapest xiii kerület jász utca

Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó lakást keresel XIII. A Citizen Park Angyalföld központjában egy csendes, fás utcában, a Jász utcában épül. A nappali amerikai konyhás (beépített konyhabútor), a fürdőszobában.


Eladó lakás budapest xiii kerület jász utca

Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Az eladó lakás leírása. A ház környéke kifejezetten családbarát, hiszen a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőségek és patika is található.


Ugyanakkor a városközpont is gyorsan elérhető, autóval a Lehel úton, vagy a Róbert Károly. DNY-i fekvésének köszönhetően minden szobája világos, a klímás nappaliból és az egyik hálószobából lehet kilépni a teraszra. A BÉKE LIGET társasházban, XIII.


BERUHÁZÓTÓL eladó egy 6nm-es, am. J ÉPÍTESŰ, EXKLUZÍV tervezésű és kivitelezésű társasházi lakás. Dagály utca és a Karikás Frigyes utca sarkán épül, ahonnan a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig perc sétával megközelíthető, ugyanakkor nem zavaró a Váci úti forgalom. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat. Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet.


Váci út csendes mellékutcájában, rendezett környezetben álló stílusos, jó állapotú társasházban egy teljesen felújított. Kínál Angyalföld - Jász utca : RÁKOSPATAK MELLETT ELADÓ LAKÁS ! Verőfényes, felújításra váró nm-es, szobás, magas emeleti lakást, egy tisztán. Angyalföldön épül, szinten, a földszinten kereskedelmi egységekkel. A lakásos, egyedi adottságú társasház egy egyesített saroktelken, a Reitter-Frengepán utca sarkán kap helyet.


Nem a haszonszerzés csillog a szemében, hanem az elhivatottság. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Balzac utcai lakás - Duration:.


EMELETI, FIATALOS, m2-es, szobás ÚJÉPÍTÉSŰ lakás. Kertkapcsolatos Azonnal KÖltÖzhetŐ Frissen FelÚjÍtott Kedves Otthont AjÁnlo. Budapest , Bokor utca 2-4. A portál az üzlethely keresőknek segít megtalálni a kiadó vagy eladó üzlethelyiségeket, legyen szó akár belvárosi üzletről akár egyéb kerületi kiadó üzletekről. Visegrádi utcában, a Szent István körúttól néhány lépésre eladó egy nm, 5. Családi házak, lakások, otthonok.


Eladó lakás budapest xiii kerület jász utca

Szolgáltatásaink kiterjednek a budapesti kiadó ház, lakás , továbbá albérletek közvetítésére is. A cdc ingatlan adatbázisa átfogó kínálatot nyújt az ingatlan keresőknek a megfelelő otthon kiválasztására, mivel kínálatunkban sokezer lakás , ház, telek és kereskedelmi ingatlan, ( eladó és kiadó) albérlet szerepel. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. Béke-Tatai lakótelepen kínálok eladásra egy rendezett társasház 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések