2016. március 21., hétfő

Rózsa ház idősek otthona

Rózsa ház idősek otthona

Rózsák Völgye Szociális Otthon Bercel, Nógrád megye. Ft térítési díj ellenében, 154. A Léna Házban órás, folyamatos felügyeletet, gondozást, ápolást biztosítanak. Az Őszi Romantika Nyugdíjas Ház és Panzió Érden teljes ellátást, gondozást, ápolást nyújt állandó vagy alkalmi jelleggel idős és nyugdíjas vendégeinek. Férőhelyek: 1fő Fekvőbetegek elhelyezésére van lehetőség.


Megfelelő felszerelés és kiváló. A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent. FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT VÁZSONYI VILMOS IDŐSEK OTTHONA.


Webcímünk: vazsonyiidosotthon. Az intézményünk székhelye: a RÓZSA UTCAI OTTHON. Intézményvezető: Somogyi Bernadett. Az otthon a város központjában. Törökbálint legcsendesebb részén, egy ősfás parkban fekvő otthonunk a vidéki hangulatra, friss levegőre vágyók ideális lakhelye.


A családias, természetközeli intézmény kiegyensúlyozott életvitelt biztosít a velünk élők számára. A családias légkör és hangulat mellett Nyugdíjasházunk különleges abban is, hogy az idősek otthona szociális szolgáltatásai is rendelkezésre állnak, így teljes körű ellátással ajánljuk szeretettel a mindennapok biztonságát. Biztosítsa jövőjét, töltse gondtalanul nyugtíjas éveit. Alzheimer-kór által – akadályozott idősek egyaránt biztonságos otthonra, állapotuknak megfelelően állandó felügyeletre találnak.


Az Olajág Otthonok új életformát kínálnak az intézményekben élők számára. A fentiek is igazolják, hogy az idősek megfelelő színvonalú ellátására egyre intenzívebb igény jelentkezik. Indíttatásának célja az idős szerzetes nővérek gondozása és ápolása állandó bentlakás mellett, a mai napig is folyamatban van. Az új ellátás kisebb ( Rózsa - ház , Liliom- ház és Almás-kert) otthonos, nyugodt és kiegyensúlyozott légkörű intézményünkben valósul meg, ahol személyre szabott gondoskodást és életvezetést tudunk lakóinknak nyújtani, segítve őket abban, hogy minél kiegyensúlyozottabban élhessék mindennapjaikat.


Közhasznú szervezetünk tevékenységi köre a szociális ellátás bentlakással, idősek otthona. Több éves fennállása óta kiemelkedő eredményeket értünk el. Kérjük, böngéssze weboldalainkat kedve szerint, ha tevékenységünkkel kapcsolatban bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! Főbejáratunk fenyőfával és fűzfával teli kertje előtt tágas és ingyenes parkoló található, valamint a ház előtt állnak meg a Budapest és Gödöllő felől és felé érkező autóbuszok is. Közvetlen a Duna partján lévő csendes, jó levegőjű ligetes zöldövezetben.


A Levendula Ház lehetőség a pihenésre, nyugalomra vagy a színes programokra vágyóknak, megoldás a biztonságot, társaságot, változatosságot, meghitt beszélgetéseket, odafigyelést keresőknek. Az idősek otthona olyan szociális intézmény, ahol idős emberek ellátását (beleértve az egészségügyi ellátáshoz szükséges feladatokat), ápolását, gondozását végzik. Kattintson a megyék nevére az ott található idősotthonok megtekintéséhez. Békéscsaba területén működő idősotthonok listája.


A ház szintes, újonnan felújított kertes családi ház , mely otthonlakó és az őket ellátó személyzet részére lett kialakítva. Különleges idősek otthona nyitja meg kapuit Budán idén decemberben. A Rege Residence egyedülálló küldetést vállal fel azzal, hogy a hagyományos „idősotthon” paradigmát áttörve új életstílust kínál szépkorúak számára.


Különböző fizetési lehetőségeket kínálunk leendő lakóink ill. Idősek Otthona - Szivárvány Ház A komplexum központi épülete a Szivárvány Ház. A szálloda rendszerű épület tágas tereiben nagyszámú szolgáltatás mozgalmasabb napi életet tesz lehetővé. Szaporodnak a krepp-papírból készült rózsák, az egyszerű, ám látványos alkotások az egyik lakó, Menkó Gáspár Boldizsárné – Matildka néni – keze munkáját dicsérik.


Idős napjait töltse kényelemben, biztonságban, mint egy idősek otthonában, kényeztesse magát a gyógyfürdőben. Az Igali Nyugdíjas Apartmanház Somogy megye lankás lejtőin a Balatontól km-re Kaposvártól km-re helyezkedik el. Amennyiben kíváncsi, az Abigél Idősek Panziója apartmanjai áraira és, hogy mivel nyújtanak többet más nyugdíjasháznál, nyugdíjas otthonnál a Győr-Moson-Sopron megyei Téten, tekintse meg összehasonlításunkat! Az épület liftes, kétemeletes, családi ház jellegű. Idősotthon-kereső - Pest megye idősotthonainak teljes gyűjteménye.


Cikkajánló Témakör: Egészség Korhullám és várható hatások. Nem kell sokat várni ahhoz, hogy a nyugati irányzatok, életstílus elérje Európa közepét, Magyarországot. Ilona Aranykor - Gondozó Otthon olyan budapesti idősek otthona , amely két épületegyüttesből áll parkkal és kerti kemencével, ami egyedülálló öregek otthona tekintetében.


Rózsa ház idősek otthona

ESE Alemany Erzsébet Segítő Ház Rehabilitációs és Ápoló Otthona , Isaszeg Mottó: „Az ember méltósága a lelkében van, és azt mondják, hogy a lélek halhatatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések