2016. március 9., szerda

Eladó ház vadna

Eladó házat keresel Vadnán? Havonta több millióan választják az ingatlan. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Eladó ház vadna

Házközponti fűtés gázkazánról. Többgenerációs családi ház eladó Berentén! Berente rendezett, csendes utcájában, 7nm-es telkem lévő, 1nm-es, kedves kis családi ház eladó. Elrendezése, szobája, konyhája lehetővé teszi több generáció együttélését, de nagy családosok számára is kitűnő lehetőséget nyújt. Válogass az alábbi eladó házak közül, vagy szűkítsd tovább a listát a fenti szűrő használatával.


Ha megtetszik valamelyik lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén! MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Eladó ház vadna

Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Kazincbarcika egyik legjobb részén eladó , egy hálószobás családi ház , tágas nappali étkező konyhával, bútorozottan. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű nyaraló között tudsz keresgélni.


A kert parkosított, rendezett egy hangulatos halastó, kerti. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó vadnai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Portálunkon ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetéseit találod! Az ingatlanok megtekintéséhez válassz az alábbi elérések közük, vagy az ingatlan keresőben beállíthatod a számodra megfelelő paramétereket.


Belépett felhasználóként itt megjelenítheti beállított fontos helyeit (POI-k). Iratkozzon fel hírlevelünkre. Legyen naprakész az ingatlanpiaccal kapcsolatban. Hévízi-és kehidakustányi termálfürdőktől mindössze km-re fekszik. Vadna Még több ingatlanpiaci hír.


A ház egy 7mnagyságú teljesen körbekerített telken helyezkedik el. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben darabbal növekedett meg. Békéscsaba városközpontjához közel, kedvelt helyen 3m2-es kertes HÁZ ELADÓ ! A családi ház , az Gyulai út közelében található 9m2-es telken. A házban négy szoba, nagy nappali, konyha-étkező, kamra, két fürdőszoba, külön WC-k, kazánház és. Családi ház központi helyen eladó Miskolc várostól km-re található jó állapotú családi ház eladó.


ELADÓ MÚCSONYBAN EGY NÉGY SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ! Az ingatlan elrendezése lehetővé teszi, hogy több generáció összeköltözzön, de több gyermekes családoknak is ideális lehet. Nekünk a Balaton a riviéra. Most, hogy a kormány fejleszti a balatoni idegenforgalmat és milliárdokat költ a Balatonra, érdemes ingatlant vásárolni a Balatonnál. A ház közelében szépen gondozott park, sportpálya, óvoda található. Buda, Pest a Balaton környéke és minden régió.


Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait! Ingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, üzlethelyiségek, irodák) közvetítése. Díjmentes hitelügyintézés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések