2016. március 3., csütörtök

1 Roaming díjzóna országai

Országok roaming zónák szerint 1. Ausztria Horvátország Románia Szerbia Montenegró Szlovákia Szlovénia Ukrajna 2. SMS, MMS) az Európai Unióban és. Szabályozott Európai Adatroaming tarifa) Előfizető által használt tarifacsomag Magyarországon érvényes belföldi adatkerete 2. A „ roaming , mint otthon” koncepció a perc-, az SMS- és MMS-díjakat, valamint az adatforgalom díját is érinti. Az alábbi roaming zónabesorolás megadja, hogy milyen díjkategóriába tartozik az a partnerhálózat, amelyen külföldi utazásod során roamingolsz. A kereséshez nem tartozik roaming információ. Város, ország vagy régió és minden információt megadunk.


Roaming zóna besorolás. A szerződés korlátozott adatcsomagot tartalmaz Ha mobilszerződése korlátozott adatforgalom-keretre vonatkozik, ezt az adatkeretet többletköltség nélkül használhatja az EU országaiban. EU ország: Európai Unió országai és azok külbirtokai, valamint Andorra, Izlan Liechtenstein, Norvégia. Felhívjuk figyelmedet, hogy Magyarországi hálózatból más EU országok hálózataiba indított hívás és küldött SMS nem minősül roaming helyzetnek, így ezek díjazására a nemzetközi tarifák irányadóak.


Magyarországról más ország hívószámaira indított hívás és küldött SMS nem minősül roaming helyzetnek, így ezek díjazására a nemzetközi tarifák irányadóak. Nem rendeltetésszerű használat esetén, azaz amennyiben Előfizető a magán utazások céljára történő felhasználás szabályainak bármelyikét megszegi, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes. Szállító) útján juttatja el a megrendelt termék(ek)et a vásárlóhoz. Magyarország és a négy díjzóna or-szágai területén bármilyen szállítási cím megadható.


SMS-ek mennyisége, illetve az 1. Az SMS-fogadás minden roaming zónában díjmentes. Az adatmennyiség számlázása kilobájt alapú. A roaming információs szám elérése minden roaming zónából díjmentes. Azaz itthoni tarifánk érvényes az EU minden tagországában – mintha el sem hagytuk volna az országot.


A módosítást a körülményekben bekövetkezett, a szerződés megkötésekor előre nem látható lényeges változás indokolja, amely nem eredményezi a szerződési feltételek lényeges változását. Ennyit fizettünk ki mi, európai uniós polgárok évente roaming díjakra az unióban barangolva. Díjzóna esetén) perc erejéig forgalmi díj mentes nemzetközi kimenő hívást biztosítunk.


A további Díjzónákba irányuló, valamint az percen felüli hívások esetén az ÜÁSZF-ben szereplő nemzetközi kimenő hívás díjai az irányadóak. A második díjzóna országai között van Görögország, Németország, Olaszország, Spanyolország, Nagy-Britannia, ahol a helyi Vodafone hálózatra kell rákapcsolódni, míg Franciaországban a SFR Cegetel a preferált szolgáltató. Végül az ingyenes roaming feltételeiről: alapvetően ez a kedvezmény az ideiglenesen külföldön tartózkodóknak kedvez, nem az életvitelszerűen kint élőknek. Tapasztalataik szerint az utóbbi években rohamosan nőtt az adatforgalom külföldön, a szabad roaming pedig most újabb lendületet adhat ennek a tendenciának.


A hálózaton belüli korlátlan beszélgetést viszont továbbra is csak belföldön lehet használni, ugyanúgy, ahogy a flottás kedvezményeket is. Vagyis hiába utazol külföldre, az EU területén ugyanolyan tarifák érvényesek rá mintha el sem hagytad volna az országot, csak egy másik szolgáltatóhoz. Nemzetközi díjzóna besorolás Nemzetközi 1. A dupla mobilnet nem csak belföldön, hanem az 1-es roaming díjzóna (lényegében az EU) országaiban is használható. Az új előfizetések mellé pedig akciós készülékajánlatok is elérhetők a szolgáltatónál. A Telenor új TravelSure Net roaming adat szolgáltatásával és adatcsomagjaival külföldön is tervezhető költségek mellett lehet kapcsolódni a világhálóra.


Európai Uniós szabályozás szerint és annak megfelelően ügyfeleink roaming többletdíj nélkül, belföldi díjakkal telefonálhatnak és netezhetnek az EU tagországaiban a méltányos használati feltétel erejéig. A Vodafone irányba roaming környezetből indított hívások, hálózaton belüli hívásként számlázódnak, így ha a tarifa tartalmaz saját hálózaton belüli díjmentességet, akkor ezek a hívások díjmentesek. A teljes, azaz a belföldi percek és sms, valamint a hipernetezés esetében is korlátlanságra vágyóknak Hiper XXL néven érhető el számlás tarifacsomag, amellyel az EU-s roaming díjzóna országaiban a beszéd és az sms terén is korlátlanság, valamint GB adatkeret érhető el nem kevés jó magyar forintért.


Benne foglalt nemzetközi percek ( 1.,2.,3. Díjzóna ): perc Internet (külföldi és belföldi használatra): gb Minden fenti összeg nettó, a mindenkori telekommunikációt terhelő Áfa még rájön a végösszegre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések