2016. március 24., csütörtök

10 Leggyakoribb halálok

A leggyakoribb halálok világszerte A végelgyengülésben való elhalálozás csak keveseknek adatik meg. Lehet, hogy sokan nem is szeretnének szépen lassan leépülni és fokozatosan az enyészetté válni. Egy megdöbbentő lista a leggyakoribb halál okról. Ezt nem gondoltuk volna!


10 Leggyakoribb halálok

Az alábbi pontban a leggyakoribb civilizációs betegségeket gyűjtöttük össze, amelyek a legtöbb halál eset okozói voltak és okozói a mai napig. Az elmúlt évtizedben a leginkább emberi életet igénylő legfontosabb betegségek közé tartozik a szívkoszorúér-betegség, a stroke, az alsó légúti légúti fertőzések és a krónikus obstruktív tüdőbetegség. Tévhit, hogy a tüdőgyulladást minden esetben kórházban kell kezelni, de igaz az, hogy a veszélyeztetett, illetve a súlyos állapotban lévő betegek gyakran szorulnak kórházi kezelésre.


A mai videóban a leggyakoribb fóbiákról fogunk beszélgetni és megnézzük, hogy mik ezek, mitől alakulnak ki, mennyi embert érintenek, mi a jellemző. A WHO aggasztó előrejelzése szerint a következő néhány évben ismét egy helyet előre lép és a COPDlesz a harmadik leggyakoribb halálok világszerte. A stroke hamarosan az általános vezető halálokká válhat világszerte.


Most a nyugati világban a szívbetegségek után a második leggyakoribb halálok , megelőzve a rákot. Főleg kis rágcsálók és a bolháik terjesztik. Világszerte az elhalálozások százalékának stroke az oka.


Szív- és érrendszeri megbetegedés – a leggyakoribb halálokozó. A halálozások több, mint feléért () a szív- és érrendszeri megbetegedések felelnek. Ennek nagyjából a fele a daganatos megbetegedések okozta halál. Litvániában, Japánban és Magyarországon a világon a legmagasabb az előfordulási gyakoriság. A stroke , vagyis az agyvérzés évente több millió felnőttet érinti, és az agyvérzésen átesettek nagyjából egynegyede sajnos életét veszti a betegség miatt.


10 Leggyakoribb halálok

Ne feledjen gondoskodni arról, hogy amennyiben a gyermek felügyelet nélkül mara ne tudjon a medence közelébe férkőzni! Ennek legegyszerűbb módja, ha használat után kiüríti és lefordítja a medencét. A vízbefúlásos haláleset a második leggyakoribb halálok kisgyermekeknél. Ischaemiás stroke - a leggyakoribb halálok Neuroscience. Enyhe tünetekkel jelentkezik a fő kapcsolattartó a tünetek, amelyek akkor azonnali hatállyal vagy fokozatosan.


Tudta, hogy a leggyakoribb halálok között ott van a folyadékveszteség is? Mi okozhat nátriumhiányt? A nátriumhiányt számos dolog okozhatja, de meglepő módon a túl kevés nátriumbevitel az egyik legritkább ok. A probléma gyökere inkább a folyadék-, illetve elektrolit-egyensúly felbomlásában keresendő. A kézi módszert felváltotta az automatikus haláloki feldolgozás, mely során a szöveges haláloki bejegyzések kódolása és a statisztikában közölt elsődleges halálok kiválasztása gépi úton készül.


A betegségek nemzetközi osztályozására szolgáló kódrendszer (BNO) 10. Az Alzheimer-kór az egyik legdrágább feltétel a nemzetben, és az egyetlen halálok a leggyakoribb esetben, amely jelenleg nem gyógyítható, megakadályozható vagy lassítható. USA-ban az Alzheimer-kór költsége 2milliárd dollár.


A leggyakoribb halálok valamilyen szív- és érrendszeri betegség Pannon Magazin. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora az M1-en elmondta. A rák a leggyakoribb halálok a fejlett világban, de ez nem feltétlenül baj - Egyre jobb a szívbetegségek túlélési aránya, ezért lép sok helyen a rák az első helyre. A világon a leggyakoribb halálok valamilyen szív- és érrendszeri betegség – mondta a Semmelweis Egyetem rektora az Maktuális csatornán. A halálokok között a szívkoszorúér-betegség áll az első helyen.


A leggyakoribb tévhit a tüdőgyulladásról Tévhit, hogy ez a betegség ma már veszélytelen, antibiotikumokkal könnyedén gyógyítható betegség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések