2016. március 11., péntek

Műholdas térkép útvonaltervező

When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Magyarország térkép és útvonaltervezés. Tervezzen útvonalat a pillanatnyi autós forgalmi helyzetnek megfelelően, vagy tervezze útját tömegközlekedéssel, a BKV, MÁV és helyi tömegközlekedés alapján. Elektromos autóval közlekedik? A térkép felett található legördülő menü segítségével megtekinthetni, hogy merre esik útba a legközelebbi autótöltő állomás.


Műholdas térkép útvonaltervező

Európa országaiban autóval. Budapest műholdas térképe címkeresővel. Kezd el gépelni címet, megadhatsz kerületet és irányítószámot is. BUDAPEST - Útvonaltervező , utcakereső, kerületek térképei, műholdas térkép , menetrendek Műholdas térkép kereső: több száz város műholdas térképe! Autóval, Gyalogosan, Kerékpárral.


Open full screen to view more. A privát térkép jelszóval védett, csak annak ismeretében szerkeszthető, törölhető, de bárki által megtekinthető. Ha a térkép publikusan szerkeszthető, akkor bárki által szerkeszthető, de nem törölhető.


A publikus térképet nem lehet újra priváttá tenni! In fact, the total size of Terkepnet. This result falls beyond the top 1M of websites and identifies a large and not optimized web page that may take ages to load.


A térkép nézete a jobb felső sarokban lévő gombokkal módosítható: alap, műholdas és domborzati térkép beállítás kérhető. Nagyítás - kicsinyítés: A térkép bal felső részében lévő csúszka segítségével, vagy a nagyítandó felületre történő dupla kattintással. Az új térképen fokozatosan bővülő szolgáltatásokkal igyekszünk minél egyszerűbbé tenni az utcák, üzletek, szolgáltatások és termékek felkutatását. Böngészhető térképes utcalista. Egy kattintás, és már meg is nézhető, hogy hol van az utca a térképen.


Műholdas térkép útvonaltervező

Felfedezheti a város legjobb helyeit, és azt is megtudhatja, hogyan juthat oda. A keményborítónak köszönhetően a térkép kevésbé gyűrődik és ezáltal tartósabb. Autóstérkép és útvonaltervező Abádszalók térkép.


A T-online térkép és útvonaltervezõ sokrétû szolgáltatást kínál. Például utca szintû keresési lehetõség a kisebb városokban is, optimalizálható útvonaltervezés, keresés GPS koordináták alapján. Térkép , útvonaltervező , útinformációk, menetrendek, szállás, repülőjegy - minden hasznos. A rendszer jobb oldalt, a térkép mellett, megjeleníti két vagy több cím közti útvonalat, hasznos információkkal (távolság km-ben, időtartamban).


Fogysztás és benzinár megadással az út költségeit is mutatja. A megtervezett út szabadon módosítható, a térkép lufijainak áthelyezésével. A Waze-zel mindig tudni fogo mi van előtted az úton. Még ha ismered is az útvonalat, a Waze megmondja milyen a forgalom, van-e útlezárás, sebességmérés, baleset előtted és mást is, mindezt valós időben! Utcaszintű Eger térkép.


Tetszőlegesen nagyítható, címkereső és útvonaltervező funkcióval. TÉRKÉP ERDÉLY - Erdély és Székelyföld részletes utcaszintű település térképe, erdélyi várostérképek, autóstérkép, erdélyi utcakereső és erdélyi útvonaltervező , erdélyi domborzati térkép és műholdas térkép. Kattintson a részletekért! Húzza az emberkét a térképre.


Az alsó részen található csúszkával tekintheti meg a régebbi képeket. Nézze meg, mire vagyunk képesek! A településlista letöltése folyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések