2016. március 28., hétfő

Kos horoszkóp szerelem

Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Ha valaki felkelti érdeklődését, képes bármeddig utána menni. Aki eléri és vállalja a Kos fergeteges világát, megismeri a hetedik mennyország legcsodálatosabb érzelmeit, de megismeri a szerelem poklának legforróbb tüzét is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy.


Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Erőteljes vonzalom, érzéki élvezetek jellemzik ezt a kapcsolatot, ami ugyanakkor konfliktusoktól sem mentes. Személyesen és Telefonon.


Kos horoszkóp szerelem

A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain! Ha a Kos archetípussal erőteljesen kapcsolódó emberrel hozott össze minket az élet, akkor elmondhatjuk magunkról, hogy életünk nem nélkülözi a szenvedélyt. Kapcsolatunk olyan vibráló, s impulzív, hogy maximálisan megélhetjük benne a vad és ösztönös erőket.


Ez egy speciálisan szerelmi témájú horoszkóp , ami a nemi szereped megéléséről fog szólni. Ne féljen egy kis időt fordítani Önmagára. Kos különösen intenzíven él majd át mindent. Get A Very Special Offer On Kos. Napi, heti és havi horoszkóp minden csillagjegyre, legyen szó szerelemről, egészségről és pénzről!


Kos horoszkóp szerelem

Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra! Olvasd el heti horoszkóp előrejelzésünket, ha választ szeretnél lelni szerelem , párkapcsolat és karrier kérdéseidre. Szerelem szempontjából a legszerencsésebb hónap: Május.


Ez az év minden Kos számára előrelépési lehetőséget ígér és javuló anyagi helyzetet. Kos nõ és Mérleg férfi szerelmi horoszkóp A Mars uralta Kos és a Vénusz befolyása alatt álló Mérleg csillagjegyben születettek kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Bátor, játékos, aki teljes lényével élvezi az élet örömeit.


A legtöbb dolog ugyan nyugodt mederben csordogál tovább, de azért akar egy és más, amire érdemes lesz figyelnie e jegy szülöttének, hiszen éppen azok a dolgok, s az élete azon aspektusai hozhatják a legtöbb változást, amelyek sodra némileg meglódul. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Fontos, hogy a mindennapi rohanásban is találj valami olyasmit, amiben örömöt lelsz, és amit élvezettel csinálsz. Ez erőt és lendületet adhat ahhoz, hogy a nehezebb feladatokat is le tudd küzdeni. Hivatásod is profitál belső erődből és bizakodásodból. Egy új szerelem is lehet a láthatáron, de vigyázzon, az Uránusz elhelyezkedése a Bikában fordulatokat hozhat a kapcsolatok terén.


Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége. Menjen fürdőbe, uszodába, sétáljon, a lényeg, hogy mozgassa meg minden porcikáját! A kapcsolatok terén sem kell azonban szűkölködniük. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Havi szerelmi horoszkóp - Kos. Természetes, hogy minél inkább éleződik a helyzet a munkahelyén, annál több konfliktusra számíthat az otthonában is.


Hiszen mindketten érzékenyebbek, gyorsabban és hevesebben reagálnak. Egy Kos nő szabadságot igényel. Nem akarsz elkapkodni valamit a munkáddal kapcsolatban, de az sem jó, ha sokáig vársz.


Most van itt a te pillanato hiszen sokkal több erő és elszántság van benne mint ahogyan azt korábban gondoltad volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések