2016. március 7., hétfő

Majális 13 kerület 2019

Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Leonard Bernstein a New York-i Filharmonikusok karmestere népszerű musical-szerző, és a 20. Emléktáblát kapott Moldován Stefánia operaénekes a kerület díszpolgára. Augusztus 20-i megemlékezés a Béke téren. Kerületi Partner Kártya a kerület összetartását erősíti azzal, hogy tulajdonosai azokban az üzletekben, amelyek csatlakoztak a programhoz, kedvezményeket vehetnek igénybe a XIII.


Egy különleges koncertre invitáljuk a közönséget. Rózsa György gitáros szerző, zenész barátaival, Juhász Gáborral (Gramafon és Artisjus díjas szerző, a Jazz Akadémia vezető gitár tanára) és Fekete. Közös gyertyagyújtás Advent első vasárnapján és Malek Andrea és a Soulistic koncert. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. A Kereplő Színház előadása.


Fazekas Mihály legismertebb művében Ludas Matyi, az egyszeri libapásztorfiú épp háromszor jár túl a faluját sanyargató, kapzsi és zsarnok földesúr, Döbrögi eszén. A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész világhírű számait (Sing, sing, sing,BuonaSera stb.) dolgozzák fel, de. Magyarországi programok: Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, XIII. Országos Ördöglakat Találkozó, Hiúz gála és forgatag.


Majális 13 kerület 2019

Ha lusta volt idén kimenni a Városligetbe a majálisra, vagy egyéb okból nincs ott Budapest sör-virsli szívcsakrájában, akkor itt a megoldásunk a problémára: a GTA: Majális. Kollégánk, GTA Feri a Városligetet járja, és az élő közvetítésben a nézőink szavazhatnak arról, hogy. Most budapesti és vidéki majálisokat és családbarát programokat gyűjtöttünk össze, hogy megmutassuk, milyen izgalmas, ingyenes programok, vásárok, rendezvények várják az. Soroksári Majális Soroksár Önkormányzata szeretettel meghívja Önt, kedves családját és ismer ő seit a május elsejei majális rendezvényeire a molnár-szigeti Tündérkertbe. Kedvezmény a jódos-sósba.


Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő felnőtt napi. Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!


Majális 13 kerület 2019

Egész napos kikapcsolódást kínálnak a családnak: a gyerekeket délelőtt színpadi programokkal és különféle ingyenesen látogatható foglalkozásokkal várják, a felnőttek ismert sztárokat láthatnak a színpadon. Három helyes megfejtőnk egy-egy páros mozijegyet nyer a Pólus Mozi jóvoltából, egy helyes megfejtőnk kétszemélyes, fogásos vacsorát nyer a Thököly Vendéglő felajánlása nyomán, egy helyes megfejtőnk pedig egy állapotfelmérést és egy reflexológiai kezelést Balázs István természetgyógyásznál. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ. Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit.


Az aktuális családi programokat itt találod! Itt megtalálod a(z) majális kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XV. Egy olyan zenei stílus, amit igazán jól megírni és énekelni.


A soul magyarul annyit tesz, hogy lélek. Szeretettel hívjuk a kerület majálisára, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan gazdag programkínálattal, tartalmas időtöltéssel várunk Mindenkit! Fúvószenekarral, akik teherautóval járják majd körbe a kerület utcáit. Reggeli ébresztő órától a XV.


A budapesti kerületi mandátumok megoszlása. Ezen az egyetlen hazai kiadású album Lajkó Félix és a lengyel VOLOSI közös lemeze, amelyet a Fonó jegyez. Délelőtt órakor: Erdei bábszínház a Szabad Színház előadásában.


Majális 13 kerület 2019

Get the Beatrice Setlist of the concert at Szenes Iván tér, Budapest VIII. Fajgerné Dudás Andrea Júlia (festő, eat art művész) és Oltai Kata (művészettörténész, kurátor, a FERi feminista galéria alapítója) részvételével folytatódik a Hass, alkoss, gyarapíts – Alkotás vs. Fővárosi Közgyűlés részben újraszabályozta a városrészek nevét és területét, aminek folytán egyes városrészeket megszüntettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések