2016. március 14., hétfő

Budapest 2 kerület albérlet

Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Ady Endre utca Budapest , II. CSENDES Kút utcában, a RÓZSADOMB lábánál, egy nm-es, igényesen FELÚJÍTOTT, földszinti lakás, ALACSONY REZSI KÖLTSÉGGEL, rendezett, kis társasházban! Kiadó albérletet keresel II.


Budapest 2 kerület albérlet

Havonta több millióan választják az ingatlan. A bérléshez havi kaució és egy havi bérleti díj szükséges. Hosszú távra kiadó (minimum év)!


A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Ha albérletre van szüksége Budapest II. Albérlet Budapest keresel?


Budapest 2 kerület albérlet

Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Trouvez un vol Budapest - Budapest. Comparateur Gratuit et Rapide. Oldalunk azonban segítséget nyújthat mindazokak, akik kedvelik az óriási választékot az ingatlanok vásárlása és bérlése kapcsán is.


A saját szobán kívül található db fürdő és db WC, illetve a konyha, ami közös használatú terület a többi társbérlővel. ALBÉRLETet keres Budapesten? A KÁLVIN TÉR szomszédjában felújított, dísztérköves utcában, párizsi körPANORÁMÁS, duplex HÁLÓS, FÜRDŐS LUXUSLAKÁS kiadó, SAJÁT TETŐTERASSZAL, RAJTA JACCUZZIVAL ÉS SZANUÁVAL. Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet -szobatars.


Budapest 2 kerület albérlet

A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Molnár utcában felújított Citadellára néző panorámás lakás, a Duna és a Váci utca között a Szabadság híd lábánál. A fiatalos lakás szobából és teljesen új IKEA gépesített konyhából, dupla Wc-vel és bútorokkal.


Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Párok , egyedülállók, diákok, munkások, hívását várjuk!


A lakás teljesen be van rendezve és gépesített is! Ha ez az ingatlan, vagy ehhez hasonlóak érdeklik keressen bizalommal. PAPP HAJNALKÁT KERESSE! Irodánk címe: Budapest , 7. Kerületben, Budapest XVIII. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


KIADÓ egy 67nm-es, két egész szobás, cirkó fűtéses, 1. A nappali és az erkély a ház belső, gondozott kertjére néz. Válogass az alábbi Budapest XVI. Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Csontváry utcában frissen felújitott szobás, bútorozatlan lakás kiadó (m2).


Hungária körút közkedvelt részén, ötemeletes (téglaépítésű) liftes társasház 2. Angyalföl Újlipótváros.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések