2016. március 18., péntek

Munkavédelmi technikus képzés debrecen

Ft kedvezményt biztosítunk! OKJ-s végzettséget szerzett hallgatóink, külföldi munkavállaláshoz szükséges Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelhetnek ide kattintva! Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson.


Munkavédelmi technikus képzés debrecen

A tanfolyam során a képzési modulokból záró vizsgát kell tenni, melynek sikeres teljesítése, feltétele az OKJ vizsgán történő részvételnek. Képzésünket évente többször is indítjuk, így lehetősége van eltérő időpontban is teljesíteni. Szakképzett és felkészült oktatóinkhoz a képzés során bizalommal fordulhat kérdéseivel.


További munkavédelmi technikus képzés ajánlatok. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Felkeltettük az érdeklődésedet? Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd.


Munkavédelmi technikus képzés debrecen

A meghirdetett tanfolyam az Országos Képzési Jegyzékben szerepel és államilag is elismert. Munka-, Egészségvédelem, Biztonságtechnika állás. A legkisebb sérülésektől a legnagyobb katasztrófáig szinte minden megelőzhető, ha a munkavédelmi előírásokat van, aki betartassa. Tanuld meg az alapokat és ismerkedj meg a speciálisabb területekkel is, hogy biztonságos munkafolyamatokat és körülményeket teremthess! Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.


Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában. Nézze meg a legfrissebb technikus állásokat, munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan. Munkavédelmi képviselő alapképzés. Minden főnél többet foglalkoztató cégnek munkavédelmi képviselőt kell választania és a munkavédelmi képviselőnek munkavédelmi képzésben kell részesülnie.


Tanuljon felsőfokon munkavédelmet a BME-n! A felsőfokú munkavédelmi képzés gyökerei a Műegyetemhez kötődnek. A nálunk végzett munkavédelmi szakmérnökök, szakemberek rendkívül keresettek és sikeresek a nemzetgazdaság valamennyi ágazatában. Képzés bemutatása: A szakképesítés rendelkező képes: - szakmai munkájával, a munkáltató munkahelyi vezetőivel, szakembereivel, munkavédelmi képviselőivel, munkavállalóival együttműködni, hozzájárulni a munkával összefüggő balesetek és megbetegedések előfordulásának megelőzéséhez - közreműködni a munkáltatók munkavédelmi feladatainak megvalósításában. Az ok, hogy, az előírt munkavédelmi szabályok betartása (s hogy az elmulasztásuk miatt nehogy megbüntessék őket), fontos a számukra.


A képzési programok az LK-EURÓPA Kft. Természet- és környezetvédelmi technikus képzés Eger. Ismeri és alkalmazza a méréstechnikai elveket és eszközöket.


Ebben a formában, már csak az idén lehet tanfolyamot indítani, a következő évben strukturális változás következik be, a felnőttképzés- szakképzés területén: hosszabbak, és bonyolultabbak lesznek a képzések, s nem lesz lehetőség távoktatás igénybe vételére, s ezáltal nagyobb költsége lesz a szakmaszerzésnek. Miért éri meg jelentkezni a képzéseinkre? Kellemes környezetben, jó hangulatban, elismert szakmai oktatóktól sajátítható el valamennyi általunk kínált szakképesítés és hatósági képesítés. A munkavédelmi technikus képzés költsége a szakképzési hozzájárulásból elszámolható! Szeretnél felelősségteljes és hasznos munkát végezni?


Illetmény és juttatások … kozigallas. MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS képzés indul. Részleteket itt találsz. Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on.


Munkavédelmi technikus képzés debrecen

Energiaelosztási technikus , Erősáramú elektronikai technikus. Folyamatban lévő képzés esetében becsatlakozásra is van lehetősége. Debrecen , Miklós utca 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések