2016. március 17., csütörtök

Rák kos párhoroszkóp

Rák kos párhoroszkóp

Kos - Rák családi horoszkóp A Kos - Rák házaspár családi élete békés lehet. Hold uralta Rák csillagjegy képviselője ingatag, megbízhatatlan, mégis önmaga és a családja védelme fontos számára. Párkapcsolatban, ha egyszer közel enged magához valakit, attól védelmet vár. A Rák - Kos páros ritkán érti meg egymást, vérmérsékletük nagyon különböző.


A Rák jegyű köztudottan passzív, érzékeny, sérülékeny. Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. A Kos számára unalmas lehet a Rák által vágyott élet, ráadásul hűség és az ebből adódó bizalom dolgában sincsenek közös nevezőn.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Elvárja, hogy állandóan kényeztes gondoskodj róla, ezért néha elveszted a türelme mert a társad olyan, mint egy kisgyerek.


Imponál neke hogy párod határozott, lendületes, aki minden helyzetben feltalálja magát. Lenyűgöz, hogy milyen merész tervei, lélegzetelállító ötletei vannak. A Rák lelkiző típus, külsőre lehet, hogy magabiztosnak látszanak, de belül érzelmesek és érzelgős alkatúak (ez persze nem jelenti azt, hogy gyengék lennének). A Kos inkább a „lerohanásban” hisz, erőteljes, önfejű egyéniség, aki hódítani akar – minél gyorsabban. Rák párhoroszkópja a Kossal.


A Rák típusú ember gyakran fékezi a Kos tüzességét és ezt a Kos nehezen tolerálja. Ugyanakkor azt a lelki finomságot, melyet a Rák elvár, a Kos gyakran nem tudja megadni. A Rák szeretné, hogy a Kos udvaroljon, kedveskedjen, legyen figyelmes és megértő, de legfőképpen türelmes.


Rák kos párhoroszkóp

A Kos nőben meglelhető mindaz, ami a Kos férfiban is megvan, de némileg enyhébb formában. A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét.


Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Kimondja, amit érez és gondol, akkor is, ha ezzel megbánt másokat. Olyan társ való neki, aki felnéz rá, és mindent megbocsát neki. Ilyen lehet a Kos , aki ugyan szintén vezető alkat, de épp emiatt jól megérti az Oroszlánt, és képes kezelni az esetleges vitákat.


A Kos rendszeresen belegyalogolhat az érzékeny Rák lelkébe, és ezért a Rák rendszeresen megsértődik. A Kos sokkal szabadabb akar lenni, mint amennyire a Rák engedi. A Rák nagyon kötődik a társához, szeretné, ha többet lenne vele. A Rák egy birtokló típus, ki akarja sajátítani a társát, és ezt a Kos nehezen tűri.


Rák – Kos szerelmi kapcsolat Ez a két csillagjegy elég ritkán alkot kívülről is harmonikusnak tűnő párost, hiszen vérmérsékletük teljesen különbözik. Míg a Rák imádja, ha tartozhat valakihez, ha ragaszkodhat társához bármilyen körülmények között, addig a Kos szereti a szabadságot és a szenvedélyt, legyen szó az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések