2019. május 23., csütörtök

Oroszlán aszcendens

Nyitott típus, aki szívesen mutatja meg önmagát. Kedveli az élet napos oldalát, sokszor érzi azt, hogy szerencsés alkat. Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és. Olvasd el teljes, egyedi Aszcendens elemzésedet. A kalkulátor Aszcendensed pontos helyzete mellett értelmezi a bolygókkal képezett kapcsolatait és az 1. OROSZLÁN jegy HALAK aszcendenssel.


Oroszlán aszcendens

A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns. A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos.


Vezetésre, pozícióra termett, úgy érzi. Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak. Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér.


Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá. Az azonban némileg rejtélyessé tesz, hogy amíg egy életen keresztül az igazi barátokat és társat kerese az sem idegen tőle hogy felszínes, futó kapcsolatokat alakíts ki. A szép tulajdonságokat ápolnunk kell, az esetleges hibákat pedig igyekezzünk kiküszöbölni.


Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Imádsz a középpontban állni.


Oroszlán aszcendens

Nem csoda, hiszen oda tartozol. Ezek a tulajdonságaid sikeres időszakot ígérnek. Amikor valakit elsőre megpillantunk, belenézünk a szemébe, észreveszünk bizonyos vonásokat az arcán, szemügyre vesszük a testalkatát, akkor az aszcendens és a vele együtt álló planéták által képviselt tulajdonságok lesznek szembetűnőek.


A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai. Oroszlán aszcendens – Vízöntő deszcendens. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. Független, újdonságokra nyitott személyiség, aki imád tanulni – ugyanakkor néha mintha kicsit félne kockáztatni? Kos Vízöntő aszcendenssel A környezeted számára nyílt és ellenállhatatlan vagy, de mindenhol képes vagy pozitív légkört kialakítani magad körül.


Oroszlán aszcendens

Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja. Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. S zexi, komoly hatást gyakorol a másik nemre, nem klasszikus szépég, de mégis nagyon vonzó.


Jellegzetes vesébe látó nézése van, akire ránéz, úgy érzi már nincs titka előtte, mindet lát. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Lendületes, kreatív és nagyvonalú, ám gesztusai olykor lehengerlővé és túláradóvá válnak. Ilyenkor önkényesség és fennhéjázás jellemzi, és minden áron irányítani akarja mások életét.


A Bika aszcendens a soha el nem múló idő áldozata. Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől. Ellenállsz a hétköznapok változásainak. Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna. Csillagjegy és aszcendens.


Meghatározza a belső kezdeti energiánkat, a világképünket és a dolgokkal kapcsolatos véleményeinket. A Nap rengeteg kreatív energiát ad az. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára.


Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések