2019. május 7., kedd

Július havi horoszkóp 2019

Az év ebben a hónapjában leghosszabbak a nappalok, amit nagy örömmel és élvezettel ki is használunk. Van, aki idejét szívesen aktív munkára fordítja, ellentétben van olyan, aki ezt hosszú romantikus sétára szánja. A Vénusz az ön jegyébe lép a hónap első napjaiban, ez sikereket ígér, pénzügyekben és szerelemben.


Ikrek – havi horoszkóp. A hónap első időszaka jó híreket és kellemes megbeszéléseket, beszélgetéseket hoz számodra, ami érintheti a munkádat is, de nagyobb valószínűsége van, hogy a magánéletedre lesz kedvező hatással. Nyilas – havi horoszkóp.


A hónap első felében nyitottsággal, kemény munkával és némi türelemmel jó eredményeket érhetsz el, de közben arra is szükséged lehet, magad mellé állítsd egy fontos ügyben a környezeted egy részét. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Rák (június - július 22) havi horoszkóp. Vegyél egy nagy levegőt, és tarts egy szusszanásnyi szünetet, mielőtt beleveted magadat a dolgok sűrűjébe, mert utána nem sok időd lesz a pihenésre. Nehéz hetek várhatnak rá de cserébe az eredmény sem marad majd el.


Bika (április - május 20) havi horoszkóp. Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak. Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást! SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek. A július már igazán a nyári vakáció hónapja, élvezd ki a napsütést, keríts időt a kikapcsolódásra akkor is, ha az igazi szabadságot nem erre a hónapra tervezted!


Ugyanakkor a szerelem terén remek időszaknak ígérkezik a július arra, hogy rendet tégy a párkapcsolatodban, vagy párt találj. Rák: A munkád terén nem lesz időd a láblógatásra júliusban, ám a sok érdekes feladat nem lesz teher a számodra, hiszen még szórakozhatsz is a megoldásuk közben. Egy Oroszlánnal is túlnyomóan csak nehézségeid lennének. Egy kapcsolat időtartama erősen korlátozott.


A Szűz már sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Kos Helyesen teszi, ha ezekben a hetekben inkább a partnerkapcsolatára koncentrál, ezért amennyiben úgy érzi, hogy erőn felül kellene vállalnia valamit, mondjon rá nemet, hiszen most mindennél fontosabb, hogy a közvetlen környezetében képes legyen. Június havi szerelmi horoszkóp Kos A havi horoszkóp sorai szerint lesz időd bőven a szerelemre! A július kezdetben nem mutat semmi pozitívumot, de egy váratlan találkozás mindent képes megváltoztatni.


Amennyiben párkapcsolatban vagy, légy óvatos, mert egy váratlan találkozás itt is bekövetkezhet! Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége. Jó célért a sorstól kap majd jutalmat. Amennyiben kapcsolatait szeretné bővíteni, most több ajtó nyílik ki ön előtt.


A pezsdítő Merkúr, és az energikus Mars segíti ebben. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Július havi horoszkóp 2019

Neked mi a horoszkópod? MAGAMRÓL: Egészen fiatal koromtól kezdve érdekelt a spiritualitás, intenzív megérzéseim arra sarkalltak, hogy ismerjem meg azt a világot, amelyet érzek, de a szememmel nem láthatom. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is.


Már kapható az újságárusoknál! Július elején hátráló hatással indulunk, de július 9-én a Merkúr bolygó is csatlakozik a csapathoz fokozva a nehezítést. A március elejétől hátrál a Jupiter bolygó még egészen augusztus 15-ig folytatja ezt a mozgást.


Most abban segít, hogy a meggyőződéseiteket tisztítsátok meg, megláttatva életetek azon pontjait. Vízöntő: A kiömlött víz megkülönböztetés nélkül áramlik mindenkihez, és ez azt jelenti, hogy az egész emberiség iránt érdeklődik. JÚLIUS Júliusi horoszkópunk elárulja, hogy mit jósolnak a csillagok a munka, a pénzügyek és a magánélet területén az egyes asztrológiai jegyeknek a Rák havára. Izgalmasnak ígérkezik a nyár a pénzhoroszkóp és a szerelmi horoszkóp szerint is! A szerencse akkor sem kerül el, ha eddig egészségügyi gondokkal küszködtél és akkor sem, ha párkapcsolati téren voltak gondok.


Havi Horoszkóp Novemberre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések