2019. május 15., szerda

Játékok gyerekeknek otthon

Játékok gyerekeknek otthon

Hosszú autóúton, dugóban, buszra várva, orvosi rendelőben, hosszú sorban kígyózva, de akár otthon is jól jönnek ezek a szórakoztató játékok , hogy lekössük a gyereket, és nekünk is könnyebb legyen a várakozás. Két gyerek üljön vagy térdeljen rá, majd a takaróval együtt csússzanak oda a kb. Amint elhallgat a zene, mindenki meneküljön föl az egyik papírszigetre!


Játékok gyerekeknek otthon

Minden újabb körben vegyünk el egy-egy szigetecskét! Játékok nem csak esős időre! Bár itt a tavasz, és szeretnénk már kimozdulni, ha esik az eső, kénytelen vagyunk bent elfoglalni a gyerekeket.


Mit játsszunk, ha esik az eső? Fűzzetek tésztából szemrevaló nyakláncot vagy építsetek pet-palackból igazi bowling pályát a szobában! Rémes konzervdoboz teke: végy tetszés szerinti mennyiségű (de legalább öt), azonos méretű konzervdobozt, és dekoráld különféle Halloween figurákkal (szellem, boszorkány, ördög, tök, stb.). Gasztro szuper játék gyerekeknek Halloween-re!


Nemsokára itt van Halloween, melyet – amire egy kedves barátnőm nemrégiben bölcsen rámutatott – talán még a gyerekeknél is jobban várok. Otthon is számos játék os tennivaló aka csak meg kell próbálnod az ő szemével nézni a tárgyakat. Otthoni egyszerű, de érdekes kémiai, fizikai és egyéb kísérletek gyerekeknek - labor otthon. Kipróbáltuk a LogiKoffer küldetést, a mesés kincsvadászat nagyon tetszett a gyerekeknek , egyszerre fejlesztő és szórakoztató játék. Mindenkinek ilyen szülinapi élményt kívánok!


A LogiKoffer kincskereső játékok ideális szülinapi játékok gyerekeknek , ha minőségi szülinapi programokat szeretnél otthonra. Amikor gyermekünk otthon rendezendő születésnapját tervezgetjük, természetesen hívunk számára kis pajtásokat is, akikkel szórakozhat majd. A játékok milyensége azonban fejtörést okozhat! Mint láthatjuk, a családos játékok esetében is igaz a mondás, miszerint annál jobb valami, minél bolondosabb. Még akkor is a fantasztikus órák hatása alatt lesztek, ha majd el kell takarítanotok a mókázás legkülönfélébb kellékeit.


Ingyenes online minőségi gyerekjátékok gyűjteménye! Mit találjunk ki, ami hosszú időre képes lekötni a lurkókat, biztonságos és mulatságos? Rengeteg játék - részletes leírás magyar nyelven!


Csak jól működő minőségi gyerek játékok kerülhetnek fel az oldalra! Két csoport legyen, mindkettő más színű frizbikkel versenyezzen, például legyen az egyiké a sárga, a másiké a piros. A tic-tac-toe játék szabálya szerint az nyer, akinek a legtöbb frizbije célba talált. Esős időre benti játékok , kreatívkodás hétköznapi tárgyakból - szuper ötlet, hogy ne unatkozzon a gyerek kreatív ötleteket ajánlunk figyelmedbe, amit a lakásban található hétköznapi tárgyakból (kartondobozból, wc papír gurigából, parafadugóból) tudtok megvalósítani.


Játékok gyerekeknek otthon

A gyerekeknek ezekbe a kockákba kell beletalálniuk a frizbikkel. Néhány családi játék otthon felér egy kisebb edzéssel. Ilyen például a kacsa-liba nevű móka, ami népesebb családi összejöveteleken tökéletes választás. Körben ülünk a földön, miközben az egyik családtag megkerüli a kört, s egyenként megveregeti mindenkinek a vállát, miközben azt mondja az illetőnek: „Kacsa!


Angol szótanuló játékok gyerekeknek online (PC-n, tableten és telefonon játszhatóak) 6-éves gyerekeknek A Games to learn English oldalán kicsik is könnyedén tanulhatnak angol szavakat, ezzel az öltöztetős játékkal ruha témakörben. Az akadályversenyen több helyszínen különböző feladatokat kell megoldaniuk a gyerekeknek. Indulhatnak egyénileg, párban, vagy akár kisebb csoportban is. Jó, ha az egyes helyszíneken más-más típusú játékok várják őket.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Fedezd fel farkvik „Rejtvények gyerekeknek ” nevű tábláját, amit 2ember követ a Pinteresten. Habár a következő játékok nem kizárólag szilveszterkor játszhatók, mégis az óév estéjén nagyszerű időtöltést jelenthetnek a szórakozni vágyóknak.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Feladatlapok, Gyerekek és Iskola. Szilveszteri betűkirakós. Nem csak én szeretem a táblázatokat, hanem a fiam is. A legnagyobb kihívás számára nem is az elemek helyének megtalálása a táblázatban, hanem a kártyák elhelyezése anélkül, hogy a már lerakott kártyákat elsodorná.


Az a személy, aki a legtöbb szót. Jó hír viszont, hogy legkésőbb az ovi utolsó évében minden kisgyerek eljut logopédiai szűrésre, és a legtöbb esetben ez az év elegendő is arra, hogy néhány hang ejtését kijavítsa a gyermek. Vannak olyan zimankós napok, amikor valósággal beszorulunk a szobába.


De nem mindenkinek van lehetősége az otthonát elhagyni, akár pici baba, akár halaszthatatlan otthoni teendők miatt. Előfordulhat az is, hogy a magas UV sugárzás, vagy a túlzott meleg az, esetleg a tömeg (hiszen mindenki a strandra rohan ilyenkor, ha teheti) az, ami kevésbé vonzó számunkra, ezért inkább otthon maradunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések