2019. május 20., hétfő

Kedvencek törlése

Kedvencek törlése

Kedvencek hozzáadása, törlése és szerkesztése. Ments le úti célokat a gyors útvonaltervezéshez, amikor hozzáadod őket kedvencként a Waze alkalmazáshoz. Nem találok olyan beállítást amivel a nem kívánatos, vagy már nem aktuális kedvenceket törölni tudnám. Engedélyezheti, hogy a Chrome megjegyezze az Ön kedvenc és gyakran látogatott webhelyeit. A böngészési előzmények megtekintése és adott webhelyek törlése.


Kedvencek törlése

Ha a könyvjelzői eltűntek, lehet, hogy helyreállíthatja őket. Tudja meg, miért tűnhetnek el a könyvjelzők és hogyan állíthatja vissza őket. Maga a mappa és annak tartalma eredeti helyén, a mappalistában marad. Ezután kattintson a „Törlés” feliratú hivatkozásra.


A listán szereplő tételek azonnal törlődnek. MEGJEGYZÉS: A tételek kedvencek listájáról történő törlése végleges, és nem vonható vissza. A művelet a fő mappalistában található mappákra sincs hatással. Most ha az elmentett kedvencek valamelyikére “kattintok”, azt az üzenetet kapom, hogy: Nincsenek ilyen hirdetések. Sajnos a kedvencek törlése és újbóli megadása, a ki és belépés a fiókból, de az alkalmazás törlése és ismételt telepítése sem oldotta meg a problémát.


Hogyan lehet egy weboldalt könyvjelzőzni? A könyvjelző létrehozásához kattintson a címsorban lévő csillagra. A csillag kék színre vált és az aktuális weboldal könyvjelzőzve lesz, majd felugrik egy ablak, amelyen elnevezheti, áthelyezheti és megcímkézheti a könyvjelzőt.


Konferencia: Új eszközök és módszerek a nők elleni erőszakkal szembeni fellépés terén - 2. Gondolom te vagy az adott oldal adminja. Erre a gépre, ahol az EDGE van, ide kell a Firefox -t telepíteni. ITT be kell kattintani a kedvencek csillag melletti ikont: Megnyitni a Minden könyvjelzőt, és felül lesz az Importálás és mentés, ITT ki lehet választani az EDGE böngészöt, és kijelölöd mit akarsz a kedvenceken kívül menteni.


Az előzmények, a sütik és a böngészési adatok Safariból való törlésével nem módosíthatók az Automatikus kitöltés funkció által tárolt adatok. HM a világ egyik vezető divatvállalata lett. Beépthető konyhák minden ízlés szerint!


Keresgéljen a Möbelix széles konyhaválasztékában és fedezze fel új konyháját! Tájékozódj könnyedén a befektetési alapok világában. Hasonlítsd össze a befektetési alapok hozamát. Több, mint 6befektetési alap adatait érheted el.


Hozdd létre saját portfolióidat. Ebben a menüpontban az oldalak tetején megjelenő kedvencek menüsort tudja testre szabni. Internet Explorerben hol lehet visszanézni a tárolt jelszavakat?


Nyissuk meg a Parancssort. Az inaktív járművek törlése. Windows Parancssorának segítségével. Szörfölsz a neten, időnként vagy a böngésző bezárásakor törlöd az előzményeket.


A jármű mentése megtörtént. A böngészőből valóban eltűnnek a böngészési előzmények, de vajon tényleg nem marad nyoma annak, hogy milyen honlapokat látogattál? Van valami módja annak, hogy az előzmények törlése után is kideríthessük az előzményeket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések