2019. május 6., hétfő

Testi kapcsolat érzelmek nélkül

Szex érzelmek nélkül … Nagyszerű lehet, ha épp most kecmeregtél ki egy hosszabb kapcsolatból és még nem állsz arra készen, hogy teljesen átadd magad egy másik pasinak. Az, hogy kit választunk, sokszor nem rajtunk múlik. A szerelemmentes kapcsolatok legnagyobb buktatója… Elméletben olyan személyt választunk társunknak, akikhez mély érzelmek kötnek, társaságát testi és lelki szinten egyaránt igényeljük és hosszú távon szeretnénk magunknak tudni.


Az önámító testiség A nők sok mindenre képesek ahhoz, hogy megkapják azt, amit igazán szeretnének. Időnként saját magukat is képesek megvezetni egy-egy kapcsolat kedvéért, s valóban elhiszik, hogy a testiség megélése az érzelmek tudatos mellőzése ellenére éppolyan élvezetet nyújthat, akárcsak a vágyott férfi szerelmes ölelése. A pasiknak ez is megy ám. Tweet Félreértés ne essék, nem büszkélkedni akarok vele, pusztán tényként közlöa férfiak többségének elég egy formás popsi, egy szép arc, egy különleges szexuális kisugárzás és már be is indulnak. Szexelhetsz tehát érzelmek híján, lehetsz szerelmes testi kapcsolat nélkül , élhetsz valakivel a szexualitást és szeretetet kizárva.


A szex, szerelem és közös élet azonban csak együtt teszik lehetővé azt a harmóniát, amiben a törődés, egymás segítése, támogatása is megjelenik. Az érzelmek szerepe a testben. A generálódó impulzusok, jelek pedig az agy ún. Ha tetszik ott történik az információ feldolgozás és tárolás. Szexuális vágy Vitathatatlan, hogy mi nők is képesek vagyunk komolyabb érzelmek nélkül ágyba bújni a kiszemeltünkkel.


Testi kapcsolat érzelmek nélkül

A kulcsszó a „komolyabb”, hiszen lehet, hogy szerelem nélkül megy, de szimpátia vagy a másik fél intelligenciájának hiánya nélkül ritkán vagyunk alkalmasak egy buja éjszakára. Kérdések önmagad felé, ami segít eldönteni, hogyan tovább. Ha egy olyan kapcsolatban élsz, amelyben nincs szex, viszont lenne rá igénye akkor két lehetőséged is van: vagy közös erővel, segítséget kérve változtattok, vagy, ha a másik fél nem partner ebben, akkor a kapcsolat megszakítása marad a másik alternatíva számodra. Meddig működhet így egy kapcsolat ? A jó szex erősebbé teszi a kapcsolatot - de vajon a puszta érzelmek is elegendőek? Kapcsolat szex nélkül – meddig tarthat?


A nők hamarabb mondanak le a szexuális életről, mint a férfiak, beáldozzák, mint az élet természetes velejáróját. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgettünk, miért teszik meg sokan, hogy lemondanak a szexről egy kapcsolatban, 1. Inkább a mentális betegségek tünetei közé sorolandók. Ez a kapcsolat addig jó, még nincs féltékenység. Kölcsönösen megadjátok egymásnak, amire a másiknak szüksége van, kötöttségek és elvárások nélkül. A legjobb, ha mindketten külön életet éltet és csak akkor találkoztok, amikor szükség van rá.


Testi kapcsolat érzelmek nélkül

Dátumok, ajándékok és leginkább érzelmek nélkül. Ezt az érdeklődést azonban tévedés összetéveszteni az érzelmekkel, netán a komoly kapcsolat lehetőségével. A szexuális vonzódás, egymás iránti vágy, élő kapcsolat nélkül , érzelmi közelség nélkül nem ígéri azt, hogy kapcsolat lehet a találkozásból. A kérdőív készítőjének nyilatkozata alapján nem kér be semmilyen személyes adatot. Amennyiben mégis megad bármilyen személyes adatot, azok felhasználásáért az online-kerdoiv.


Arra kell felhívni a lányok figyelmét, hogy szexuális életet csak biztos fogamzásgátlás mellett éljenek, és tudjanak arról a lehetőségről is, hogy ha mégis alkalomszerűen történik a testi kapcsolat , akkor, ha a következő néhány napban – tehát még időben – orvoshoz fordulnak, meg lehet még előzni a nem kívánt. Egy felnőtt, érett nő számára szinte elképzelhetetlen, hogy érzelmek nélkül folytasson valakivel olyan viszonyt, ami csak a szexről szól. A férfiaknál más a helyzet. Képesek külön választani az érzelmeket a testi vágyaktól.


Testi kapcsolat érzelmek nélkül

Persze mindkét oldalon akadnak kivételek, de a legtöbbször ez az igazság. A csalódás, a fájdalom, a gyász, a testi kapcsolat hiánya, a párkapcsolatban fennálló veszekedések biztos, hogy hatással vannak az élet más területeire. Egy nő számára ezért szerintem egész mást jelenthet a megcsalás mint egy férfi számára. Ahogy a nők szokták mondani nekem érzelmek nélkül nem megy. Nemi kapcsolat ugyan lehet szerelem nélkül , de boldog szerelmet nehéz elképzelni szex (és jó szex!) nélkül.


A szex akkor is izgalmas, frenetikus és testileg kielégítő tud lenni, ha érzelmek nélkül veti bele magát az ember, de akkor is lehet izgalmas, és minden szinten kielégítő, ha már több éve ugyanaz valakinek a párja. Talán nem véletlen, hogy a fogalom, illetve a kifejezés a fejlett, teljesítményorientált ipari társadalmakban jelent meg, amelyekre a fogyasztói szemlélet, az elidegenedés is jellemz ı.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések