2019. május 3., péntek

Nős férfi flörtöl

Szerző: Zuti Bea A kansasi egyetem kutatói vizsgálatuk középpontjába a flörtöt állították. Számos interjú elemzése és videó megtekintése után arra következtetésre jutottak, hogy az ember ötféle módon flörtöl , és ami ennél is megdöbbentőbb, hogy semmilyen különbséget nem véltek felfedezni a férfiak és a nők közeledési technikája között. Ezeket a jeleket keres ha nem tudo flörtöl vagy barátkozik-e a pasi - Nehéz határt húzni a barátkozás és a flört közé. Megpróbáltuk a lehetetlent, mutatjuk, mire figyelj.


A munkahelyi ebéden a leghelyesebb kollégád mellé huppansz le, és ő azonnal a legújabb projektjéről kezd mesélni – közben pedig szinte észrevétlenül hozzáér a kezedhez, vagy a térdét néhány másodpercig a combodnak támasztva pihenteti? A rejtély okát a tudósok a férfiak és a nők eltérő beállítottságában látják. Míg a férfiak többsége kételkedni kezd kapcsolatában egy flört után, a nők inkább veszélyként érzékelik a helyzetet és azonnal óvintézkedéseket tesznek, hogy megóvják szerelmüket.


Tegyük fel, hogy férfi és nő is egyaránt a helyükön van a világban, tisztában vannak önmagukkal és van önbizalmuk. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a flört során a nő kiválasztja a neki tetsző férfit. Ha egy férfi , miközben beszélünk hozzá, folyamatosan bólogat, az azt jelenti, hogy minden érdekli, amit éppen mondunk. Ez még akkor is felemelő érzés, amikor minket éppen nem vonz a hallgató fél. Ezt a jelenséget tapasztalhatjuk akkor is, ha például előadást tartunk, vizsgázunk vagy éppen valami érdekeset mondunk valakinek.


Ha olvastad a férfi gondolkodás tárgykörében az írásokat, vagy voltál valamilyen programunkon, akkor emlékszel a férfi hármas körére, ami meghatározza őt. Az Erő , a Birtoklás és a Kiáradás. Családos, több éves házas férfiak miért flörtölnek nőkkel? Ha a pasi udvarlása nem merül ki abban, hogy milyen jól nézel ki, és hogy mennyire szeretné, ha felmennétek hozzá egyszer filmezni, hanem kérdez a családodról, a munkádról, a hobbijaidról, a kutyádról, valamint az életedről általában, akkor több mint valószínű, hogy nem rövid távra tervez veled. Egy amerikai kutatásból szerint a nőknek csak -a veszi észre, ha egy férfi teszi neki a szépet.


A nős férfi hogy lesz rosszfiú? A férfiak így tekintenek a feleségre! A feleség a tiszteletreméltó nő, a férfi gyermekeinek anyja.


Szereti, de nem mindig tudja vele kiélni a szexuális vágyait, mert úgy érzi, nem szeretné megalázó helyzetbe hozni. Mindenki másra vágyik, de valljuk be őszintén, a nők szeretik a rosszfiúkat, és a vad kalandokat. De miért lesz a nős férfi rosszfiú?


Flörtöl velem a nős tanárom. Egyetemen tanulok, másoddiplomás képzésben, a korkülönbség minimális közöttünk. Egy nős férfi sok áldozatot kíván.


Szeretheted teljes szívedből, ő akkor sem lehet csak a tied. Bár okozhattok szép perceket egymásnak, a fájdalom is állandóan jelen van. Egy házas emberrel való ismerkedés csomó elítélendő címmel bélyegez meg. Ez egy plussz ok, amiért titkolóznotok kell.


Női Csatorna 3views. Amikor egy nős férfi félrelép, annak számtalan oka lehet, de egy biztos, ha viszonyt tart fent, akkor ott a párkapcsolatában hiány, sérülés van. Ezt a hiányt, sérülést nem a párkapcsolatában próbálja első körben kezelni, helyrehozni és feldolgozni, hanem az egyszerűbb utat választja, egy harmadik személyében várja el. Nős férfi szeretőjeként mindenképpen foglalkoznod kell önmagaddal.


Nős férfi flörtöl

A legfontosabb, amit ebben a helyzetben meg kell tenne hogy nem szabad ezt az érzést teljes mértékben a férfire irányítanod! Meg kell keresned magadban azokat a kiváltó okokat, amelyek elvezettek idáig, hogy egy számodra elérhetetlen férfibe szerettél bele. Tagadhatatlanul kellemetlen helyzet, ha egy olyan fazon flörtöl vele akinek van barátnője. Mivel itt valószínű, hogy szolidaritásból a talán számodra ismeretlen lány érdekeit is szem előtt akarod tartani, koránt sem mindegy, miként kezeled a szituációt. Ilyenkor a férfi kihúzza magát, csípőre teszi a kezét vagy a zsebébe akasztja az ujjait, és úgy fordul felé magabiztosságot sugározva.


Ha esetleg már komolyabb érzelmeket is táplál irányodba, nem kizárt, hogy ideges lesz a társaságodban, zavarba jön, elpirul esetleg ügyetlenkedik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések