2019. május 22., szerda

Thury vár szabaduló szoba

Thury vár (Várpalota, Magyarország). Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron. A kulturális felhasználást tovább segítve alakulnak ki a vár kiállításokat (Helytörténeti kiállítás, Népviseleti gyűjtemény, Egyenruha-történeti tárlat, stb.) befogadó terei.


A Scavenger Escapeben ötvöztük a hagyományos kincskeresés izgalmait egy ultramodern, második generációs szabadulós kihívással, amit professzionális játéktervezők és belsőépítészek segítségével alkottunk meg. Nincs más dolgotok, mint megtalálni a sárkány hét darab hancúrlécét, a helyére illeszteni azokat, s az út már rögtön a hercegnőhöz vezet, aki tárt lábakkal és karokkal vár majd titeket. A bevezetőben feltett kérdésre pedig azt a választ tudnám adni, hogy A Várbörtön Legendája legfőképpen abban különbözik más szabaduló szobáktól hogy eredeti díszletek között zajlik, tehát tényleg a tatai Vár udvarán található várbörtönben játszotok és nem csak egy sima pince helyiségben, mint sok budapesti.


Budapest talán legnehezebb szabadulószobái! Nem akartunk túl könnyű szabaduló szobát építeni, mert akkor nincs meg a játék végén az a sikerélménye hogy igen, ezt megcsináltuk! Szabaduló szoba lényege hogy adott idő alatt kijussatok a választott játék területéről. Ehhez nem kell más, mint jó logikai és megfigyelőképesség! A legtöbb szabaduló szoba főként logikai feladatokkal operál és a csapatmunka maximum a “több szem többet lát” elv mentén érvényesül.


Ezzel szemben mind Enigma küldetés, mind Flux játékunkban találhatóak a fárasztó agyalást ellensúlyozó, szórakoztató ügyességi feladatok. Csapatjáték az idő szorításában. Az IQ Bázison Veszprémben Pécsen, Székesfehérváron és Szegeden egyaránt egymástól független szabaduló szoba vár Rátok.


A szabadulós játékról Már nagyszerű kaland. Az IlockedYou budapesti szabaduló szoba és kalandjáték, azzal a céllal alakult, hogy egy hiánypótló szabadulós játékot alkosson. Nálunk első a kimagasló játékélmény, mely szerintünk a különböző nehézségi szintű feladatoktól, történetbe illő és témához kapcsolódó kialakítástól függ. Megterített asztal és egy kitervelt merénylet vár.


Az első fogás érkeztével a bűntény terve is mozgásba lendül. Szerepjáték Estjeinken egy kitalált karakter bőrébe bújva nyomozhattok, míg Logikai Társasjátékainkon logikai feladatok megoldásával, mint egy szabadulószobában. A tatai vár várudvarán a 18. A Pániq- szoba egy egy kontinensen jelen lévő, szabaduló játékokkal foglalkozó vállalkozás. Az igazi garázsvállalkozásként induló cég jelenleg pályával rendelkezik Magyarországon.


Sweet Escape Szabadulószoba Téged és csemetéidet is szeretettel vár már 9-éves kortól! Ez a szoba a kerettörténete miatt a félősebb gyerekeknek is jó lehet, hiszen a sztori szerint nem mi vagyunk bezárva, csak a bábu. Mekkora gyerekeknek ajánlott?


A év felettieket várják, de a biztonság kedvéért a csapatban mindig kell lennie legalább egy éven felüli felnőttnek. Romantika, logika, egy kis borzongás – ez vár rátok a Titanicon Smith kapitány titkokkal teli kabinjában, ahol csak egymásra számíthattok. Titkos kódok, trükkös feladatok állják az utatok lépésről-lépésre, míg végül ráleltek egy felbecsülhetetlen értékű ékszerre és a kijutáshoz szükséges kulcsra. Mindegyik szoba sajátos történettel és egyedi játékélménnyel várja a megmérettetésre kész játékosokat!


Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb kalandot, és a különféle élményvilágnak köszönhetően akár újra és újra ellátogathat szobáinkba! Mindig is szerettél volna a Csillagok háborúja filmek hőseinek bőrébe bújni? Most lehetőséged van rá, hogy részese légy a történetnek! A szoba , ahol találkozik a varázslat és a szabadulás felejthetetlen élménye! Sherlock Holmes nyomában.


Minden szoba úgy kerül kialakításra, hogy minden, ami a szabaduláshoz kell, megtalálható legyen benne. Persze csak akkor, ha jó helyen keresitek. Odabent az elmétek az egyetlen fegyver, melyet használnotok kell. A legfontosabb szabály a szabaduló szobákkal kapcsolatban azonban az, hogy ez egy játék.


Minél nagyobb, vagy több szobával rendelkezik egy helyszín, annál izgalmasabb a játék, annál több mindent lehet felfedezni és annál népszerűbb is a játékosok körében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések