2015. március 24., kedd

Kos horoszkóp 2019

Kos horoszkóp 2019

A Kos csillagjegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Mars, és leginkább a belső erő, az állhatatosság, valamint az önbizalom jellemzi őket, garantáltan nem fognak unatkozni ebben a periódusban. Az új kihívásokra mondj azonnal igent, akkor is, ha túlságosan nagy falatnak tűnnek számodra. A régi ösvényeket kitaposta új utakat kell keresned. Belső erő, spontán energia, önbizalom. Néha az út maga sokkal fontosabb a személyisége fejlődése szempontjából, mint az éppen aktuális cél elérése.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A munka hamar kifáraszt bennünket. A koncentrációs képességünk is gyengébb, és ezért nehezen tudunk összpontosítani a munkánkra. A hónap elején két planéta is tartózkodik a szerelmet jelző életterületén, de ez még 10-e magasságában megszakadhat, a téves kommunikáció miatt. Mindazonáltal előfordulhat, hogy a napi horoszkópok esetenként a bolygó mozgások komplex matematikájából adódóan nem fedik a valóságot.


Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor számíthatsz arra, hogy ez a viszony sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá válik. Patkány évének kezdete.


A Kos napját most egyfajta kettősség jellemzi, a Skorpió próbáljon meg ma hidat képezni. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. A legfrissebb napi horoszkóp KOS - tekintse meg mai horoszkópját az EZO. TV ezoterikus portál oldalain!


Ha úgy érze hogy nem elegendő a jövedelmed ahhoz, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél, akkor itt az ideje, hogy átgondol mit tehetsz ennek érdekében. A dolgok ugyanis nem fognak csak úgy maguktól megtörténni. Tervek kellenek és ezeket végre is kell hajtanod. Kos – napi horoszkóp Ma szinte bármilyen csatát, vitát megnyernél, ha sor kerülne rá, így jobban tenné mindenki, ha nem akasztaná össze a bajszát veled. Ha valaki óvatlanul mégis kikezdene vele amire ma van esély, légy könyörületes.


Sok energia gyűlhet össze benne ami a munkád során is megadja neked a hatékonyság esélyét. Ezért érdemes azokat a feladataidat előnyben részesítene amelyek nyitott szemléletet kívánnak meg tőled. Kos – napi horoszkóp Egy új pozíció nyílik meg előtted hamarosan, ami lehet egy új állás, de az is lehet, hogy egy emberi kapcsolatod helyeződik át új alapokra. Mindez új lendületet adhat most mindennek körülötted és lehetőséget ad arra is, hogy a jelenleginél nagyobb mértékű irányítást szerezz az életed felett. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Magad sem hittél abban, hogy mindennek a végére járhatsz, de úgy tűnik, hogy végül is összeáll a kép, és sikerül mindennek idejében pontot tenned a végére.


Rátermettséged másokat is lenyűgöz majd. Hamarosan változik a helyzet, és akkor te is szabadabban döntesz. Hivatásod is profitál belső erődből és bizakodásodból. Személyre szabott horoszkóp rendelés. Fontossá válnak a kapcsolatai de nem mindig látod reálisan a munkatársaidat.


Mindez félreértésekhez vezethet, és azt tapasztalhato hogy nem találod meg a hangot munkatársaiddal, családtagjaiddal. Kos - heti horoszkóp A hét első felében olyan problémák kerülhetnek a felszínre, melyek a múltban gyökereznek és eddig a felszín alatt lappangtak. A csillagok ráadásul olyan hatással lesznek rá amely végül arra késztethet, hogy a valódi érzéseidet megoszd másokkal. Jupiter, a bolygó a terjeszkedés, az optimizmus és a remény marad a szektorban a kapcsolatok révén az október 10.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Lehet az is, hogy kellemes meglepetésekben lesz része csak figyeld a fejleményeket. Kos : Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz a mai napon.


Mivel az életnek ezen a területén most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért bátran előállhatsz az anyagiakkal kapcsolatos ötleteiddel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések