2015. március 5., csütörtök

Friss időkép

Frissítő záport kapott Miskolc. Van egy város az országban, mely frissítő égi áldást kapott, és még az ég is megdörrent. Több százezer gyönyörű fénykép észlelőink jóvoltából. Szólj hozzá te is (bejelentkezés szükséges)!


FRISS HÍREK, KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Ajándékokért és meglepetésekért lapozza át a SPAR friss akciós szórólapját! Gondolatai már a karácsony körül forognak?


Készüljön az ünnepre a dm akciós katalógusával! Szoftverek a Black Friday-en: Ezen a webshopon döbbenetesen olcsó az Office és a Windows 10! Melyik fürdőt válasszuk? Időjárás, Megfigyelések, Előrejelzés, Éghajlat, Balatoni széladatok, Balatoni viharjelzés, Vízhőmérsékletek, METAR, TAF, UV-B sugárzás, Műhol Radar.


A Börzsöny után a Mátrát, a Börzsönyt és a Pilist is elérte a csapadékzóna szerdán, az Időkép. Kékestetőn, Hajag-tetőn és Pilis-tetőn is elkezdett hullani a hó. Hirtelen sztratoszférikus melegedés mehet végbe az északi félteke felett decemberben, ami év végére akár a télies fordulatot is meghozhatja.


Hogy okoz kemény telet a sztratoszféra melegedése? Adriától az Alpokon át a Kárpátokig. Bács-Kiskun megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában.


Friss időkép

Csodaszernek hitte a magyar sportvezetés a szöuli olimpián a sztanozololt, amivel Ben Johnson is lebukott. Nem volt elég a kamuvizelet, és rosszul mérték be a kiürülési időt, ezért a hazai súlyemelők lebuktak. Pontos előrejelzés Románia. Részletes előrejelzés 1-napig. Időjárási képek, műholdas felvételek, a víz hőmérséklete.


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Heves megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. A mentés gombra kattintva a beállítás egyből aktivizálódik, legfeljebb másodpercen belül a Pro-ban meg kell jelennie a friss mérésnek!


A Pro-s belépés a műszer helyes elhelyezésének feltételéhez kötött, melyet fényképekkel igazolva az Időkép moderátorai engedélyeznek. A legolvasottabb friss hírek: Összeomlott a éves fiú alatt a trambulin. Azt hitték jól van, de miután megfordult majdnem… (Blikk) Ettől az ételtől elmúlnak a pattanásaid és a striáid.


Az OMSZ előrejelzés több időjárási modell eredményére, a szinoptikus szakember tapasztalatára és Magyarország klimatológiai sajátosságaira támaszkodva készül. Legyen ez a kezdőlapom! Olvasson friss , érdekes, valódi híreket, hiteles forrásokból!


Hírportálok, híroldalak, blogok, közösségi oldalak friss hírei időrendbe rendezve. Az újságírás az egyik alapvető, emberi jog, a szólásszabadság gyakorlásának a legfontosabb eszköze. A legfrissebb hírek percről-percre, belföldi és külföldi hírek. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz.


A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít. Tolna megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában. Országos Meteorológiai Szolgálat.


Friss időkép

Pénteken még mindig belóg hazánk fölé az elmúlt napok csapadékos időjárását okozó mediterrán ciklon felhőzete, de jelentősebb csapadékot már sehol nem okoz, és tovább gyengül a ciklon, így jelentősebb fronthatásra már nem kell számítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések