2015. március 16., hétfő

Horoszkóp vízöntő férfi

Hajlamos az álmok, a tervezgetések világába veszni, mégis megvan a kellő ereje ahhoz, hogy túltegye magát passzív hangulatán és munkához lásson. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi.


Horoszkóp vízöntő férfi

Jele két párhuzamos hullámvonal, a mitológiai vízöntő kiöntött vizének a jelképe. A Vízöntő az állatöv tizenegyedik jegye. A víz az ösztönös tudás szimbóluma, a vízhordó pedig az intuitívebb, magasabb tudást árasztó egyén jelképe, akik mindazt megosztja embertársaival.


Személyesen és Telefonon. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Napi horoszkóp Néha nem árt, ha bizonyos dolgokat egyszerűen ráhagy kedvesére. Az idő úgy is Önt fogja igazolni, addig pedig nem tudná őt meggyőzni. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Fontos , hogy a mindennapi rohanásban is találj valami olyasmit, amiben örömöt lelsz, és amit élvezettel csinálsz. Ez erőt és lendületet adhat ahhoz, hogy a nehezebb feladatokat is le tudd küzdeni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül. Ha Ön valóban meg szeretné kísérelni, hogy a gyerekekkel együtt induljanak vakációzni, akkor ezt szervezze is meg, mert a Vízöntő akár férfi , akár nő - nem foglalkozik ilyen dolgokkal.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Számára a “Szeretlek”, “Utállak”, “Megőrülök érted” kijelentések tabuk.


Soha, vagy nagyon-nagyon ritkán visz virágot kedvesének, annak ellenére, hogy nagyon őszintén és nagy intenzitással tud szeretni. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni.


A Bak férfi elcsábításának eszköze: egy erotikus masszázs. Vízöntő (I. - II. 19.) A szex ben is olyan kísérletező, mint az életben: nem ismeri a tabukat, és folyamatos igénye van az új dolgokra.


Ha most szereznénk be téli ruhatárunk új darabjait, akkor keresve sem találhatunk jobb alkalmat, mint a mai. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Rengeteg információt dolgozhat fel könnyű szerrel. A munkában azonban nem igazán kamatoztathatja ezt, viszont nem tudhatja, mikor jön jól a tudása. A gondolataiban is ez jár, mert elvárja a környezetétől mindezt, legyen szó barátról, családról, vagy párkapcsolatról.


Horoszkóp vízöntő férfi

Kattintson ide a NŐI VÍZÖNTŐ horoszkóp karkötőkért. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Látogass el oldalunkra, s nézd meg, mit üzennek neked a csillagok! Ha mégsem tud egyről a kettőre jutni, akkor nem önben van a hiba valószínűleg. Egyedül most nem is képes megoldást találni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések