2015. március 11., szerda

Magyar hírek

Külföld: Több mint tízezer migráns van. A 15–éves magyar fiatalok negyede legalább egyszer. Baleset-bűnügy: Sokkoló videó: felszállás után kigyulladt. Megyei hírek, belföl külföl.


A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, több. A magyar miniszterelnök a. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek.


Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Magyarország és a nagyvilág friss hírei: hírek , időjárás, sport hírek , horoszkóp, bulvár hírek , tv- és moziműsor. Friss hírek percről-percre. Nem mondom azt, hogy nem gondolok arra, mi lesz majd - Ritka humorosan.


Magyar hírek

Dwayne Johnson elárulta: így jöttek ki Danny DeVitóval az új Jumanji-f. Aktuális építőipari hírek. Az idén összegyűjtött 7tonna búzából 4tonna liszt lett, amely több tízezer gyermek ellátását szolgálja.


Magyar Építők - Mi az építőipart építjük! Rohamtempóban fejlődik a lakossági genetika, már bárki módosítgathat otthon géneket. Ez jórészt ártalmatlan játék, legalábbis amíg senki nem kezd biológiai fegyverek kotyvasztásába.


A legnépszerűbb hírkereső portál! Lázár Janos: Fontos, hogy megünnepeljük a választási győzelmet, jó magyar szokás szerint! Duration: minutes, seconds. Több hónapos kihagyás vár a magyar válogatott középpályására.


Jövőre kezdik építeni a Budapest-Belgrád-Kína vasutat 444. Szelfizés közben felborult Berlusconi 444. A festmények különböző aspektusokból mutatják be a valóságot, Munkácsy Mihálytól Mednyánszky László festményéig. Vatikáni és egyházi hírek , cikkek, programajánlatok.


Független hetilap és hírportál. Kérjük, támogasson minket azzal is, hogy kikapcsolja böngészőjén a reklámblokkolót, vagy hozzáadja a kivételekhez a magyarhang. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Az új Puskás Arénában harcolhatja ki a kijutást a magyar válogatott.


Barca: Suárez már egy éve rajong Griezmannért. Minden, ami motorsport: Forma- MotoGP, WTCC, WEC, Formula E és más versenyszériák. Legfrissebb versenyeredmények, hírek és elemzések.


Magyar hírek

Walesi- magyar : Bale elkáromkodta magát és a Real Madrid-szurkolók is berágtak rá – minden a sorsdöntő selejtezőről itt! Szlovákiai magyar hírportál - friss, fiatalos portál, napi hírekkel, tudósításokkal, érdekességekkel. Akadémiai Aranyérmet, az Akadémiai Díjakat, a Wahrmann Mór-érmet, az Arany János-életműdíjat és az Akadémiai Újságíró Díjat. A kormány hihetetlenül lovagias módon kijelentette, hogy amit nem akar Budapest új vezetése, annak megvalósításáért nem száll harcba, és megadja ugyanazt a támogatást, amit Tarlós Istvánnak megadott volna.


Egy zeneiskola idős karmestere zaklatja a éves csellista lányt. Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje, a Szép csendben az első olyan magyar film, amely megkapta a Me Too mozgalom láthatatlan hitelesítő pecsétjét, hiszen a produkció már a poszt-Weinstein- és a poszt-Marton László-érában született. Keresd fel a Vatican News oldalt, ahol elolvashatod Ferenc pápa, a Szentszék és a Világegyház legfrissebb híreit. Válassza ki a hírtipust amely érdekli!


Magyarországhoz köthető friss hírek hazai és külföldi újságokból aggregálva, naponta többször frissítve, csak a legfontosabb magyar hírek a jelentősebb magyar hírforrásokból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések