2015. március 30., hétfő

Bak férfi nőideálja

Ha megtetszett egy Bak férfi és nem vagy egy igazi jó kislány, aki nem bánja, ha a kezdeményező szerepkör nem az övé, kétszer is gondold át, hogy ráhajtasz-e! Ennek a jegynek a szülötte valósággal sóvárogja a figyelmet, a gyengédséget. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét.


Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. A Bak férfi mindig mindenhez gyakorlatiasan közeledik. Kitartását néha túlzásba viszi, de ha egyszer valamit a fejébe vesz, nehéz lebeszélni róla. Számára nagyon fontos, hogy partnere igényes legyen, és biztosnak kell lennie annak hűségében és tabgadhatatlan elkötelezettségében.


Partnere általában tiszteletteljes, kiegyensúlyozott, nyugodt és elővigyázatos, aki a dolgokhoz bár igen hagyományos módon viszonyul, mégis egyúttal független természetű. Bak (XII. - I. 20.) A Bak csillagjegy ű férfi mindig tudja, mit akar, így egy olyan megbízható társ at keres, aki a lényeget tartja szem előtt, és tudatosan éli az életét. Magas elvárásokat támaszt a párjával szemben, és nem elégszik meg a látszatmegoldásokkal.


Bak férfi nőideálja

Ez a tény sok nőből a durcás eltökéltséget hívja elő – és ők viszik győzelemre az ügyet! A Baknál ugyanis kitartó, rendíthetetlen ostromra, és ártatlan tekintetre lesz szükség. A „romlottságtól” menekül, így necc harisnyával, és vörös melltartóval ne próbálkozzunk.


A Bak vendégszeretõ, szereti a társaságot otthonában. Ez ellen soha nem szabad tiltakozni. Ha a házasságot anyagi veszteség éri, vagy tönkremenés, a Bak éjt nappallá téve fáradhatatlanul küz hogy helyreállítsa az anyagi egyensúlyt és hallatlan lemondással tud takarékoskodni mindenben. Megmondjuk, milyen csillagjegyű férfi érdeklődését keltjük fel!


Ez a világ egyik legnehezebb kérdése és valószínűleg, hogyha valaki tudná rá a biztos választ, akkor már nagyon gazdag lenne és a nevét is ismernénk. A másik típusú Bak férfi pedig egy igazi szoknyavadász férfi , akinek egyáltalán nincsenek gátlásai. A Szűz férfi képtelen hiába való bókokat osztogatni.


Kiváló intellektusa révén a szellemi elfoglaltságok felé hajlik, minden érdekli ilyen szempontból, de miként a Szűz nő, a férfi is hajlamos a látszat és az anyagi helyzet után megítélni az embereket. Folyamatosan ezt a tehetségét próbálja tökéletesíteni, folyton azon dolgozik, hogy még ettől is tovább bírja, ezért még álmában is ezt gyakorolja, pont emiatt érheti álmában is orgazmus. A Skorpió férfi szerelmi horoszkópja. Kétségbeesetten fél, a kudarctól, a sérelemtől, de tele van érzéssel, gondoskodással szerettei iránt. Folyton panaszkodik, holott csupa erő, szenvedély.


Középmagas, illetve magas, sovány testalkatú, arca hosszúkás, aszkétikus, a bőre sötétebb tónusú, arca sokszor karakteres, férfias jelenség. Fiatal korában a gyengébb nem könnyen zavarba hozza, így kevés nőnek mer udvarolni, mert fél az elutasítástól. A Bak a kasztrált öreg király Parszifál történetében is, akiért emberáldozatot kellett hozni. Jézus születésekor Szaturnusz-Jupiter együttállás volt. Jézust keresztre feszítik, (kereszt a föld szimbóluma), a materiális valóságot szimbolizálja.


A Bak közege az anyag, a Szaturnusz pedig a legsűrűbb anyag jelképe. Ugyanakkor gyakran visszafogott, csendes, és inkább a háttérből szereti irányítani az eseményeket. Ha a férfi Kos-jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli.


Bak férfi nőideálja

A férfi elkövetheti azt a hibát, hogy nem érzékeli a nő feszültségének növekedését, és az a csúcspont közelébe jut beteljesedés nélkül, és sorozatosan csalódik, mert a nő gyors, de a férfi lassú. Kapcsolatuk nagyon jól tud működni, ha a férfi követi a nő ritmusát. A legtöbb férfi , akit ismerek, nem szereti a sminket, csak a szép, ápolt külsőt.


A férfiak azt sem szeretik, ha a nő túl sok időt tölt a szépítkezéssel, mert azt fogja hinni, hogy neked a fals dolgok számítanak, ha egy felszínes dologra ennyi időt szánsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések