2015. március 26., csütörtök

Jövő heti horoszkóp nyilas

Jövő heti horoszkóp nyilas

Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret.


A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Friss napi horoszkóp NYILAS - tekintse meg mai horoszkópját az Ezo. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti , havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Látogass el oldalunkra, olvasd el heti horoszkópo s tudd meg, mit üzennek neked a csillagok!


Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre. Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól. Jót is tesz Önnek az aktív társasági élet, csak arra figyeljen, hogy közben ne hanyagolja el közeli szeretteit.


A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz.


Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Könnyen megeshet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős betoppan hozzá hogy megossza veled bánatát, ami csak az idődet veszi el, de valahogy nem fog zavarni. Legyen óvatos azzal, ha valakinek valamire igent mon mert villámgyorsan bepalizhatják, még akár is ismerősei is. Nem arról van szó, hogy mindenkinek mondjon nemet, de gondolja át, mibe készül belemenni, mert a legártatlanabb dolog is fordítva sülhet el. Ma amúgy is próbál mindenkinek a kedvében járni, szeretne másokat boldoggá tenni, éppen ezért sétálhat bele az.


Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. Paprikás hangulatot hoz a szombat, Indigó, Kristály, Szivárvány gyerekek: vajon a te gyermeked vagy akár te magad közéjük tartoztok? Szerelem Ön a vicces, laza, kötetlen életstílust kedveli, és ezt várja el a társától is.


Ugye ön is érzi az ellentmondást ebben: elvárás rejlik a szabadság mélyén. Ha a kedvese számára ez nem teljesen egyértelmű, ne sértődjön meg. Lehet, hogy nem mondják, de több időt kellene szentelnie a szeretteinek, akiknek szükségük lenne magára. Ha van valaki, ami miatt aggódik, különösen, ha az egészségi állapota miatt, akkor a héten jó hírt kaphat az illetővel kapcsolatban. Bika (április - május 20) heti horoszkóp.


Még nem futottál ki az időből, de azt is érze hogy tartanod kell magadat a tempóhoz, ha meg akarod valósítani a terveidet. Ne gondolkodj túl sokat, most a cselekvésnek van itt az ideje. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Nyilas (november - december 21) heti horoszkóp. Meglepődsz, milyen jól alakul valami, pedig elég sokat idegeskedtél miatta. Most azonban mégis úgy tűnik, hogy a félelmeid alaptalanok voltak. SzereleHa valami boldoggá tesz, akkor azt mondd meg a másiknak is, és ne hagy hogy magától elússzon a dolog. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval.


Ma gyűjts erőt a jövő heti feladatokhoz. Ha tehete ülj le és vesd papírra konkrét elképzeléseidet, ötleteidet. Apró részletmegoldásokkal finomítsd eddigi munkádat.


Jövő heti horoszkóp nyilas

Kitűnő közérzeted és szellemi készenléted alkalmassá tesz arra, hogy mindent pontosan végezz el, és kivitelezz. Majd keddtől felkavarodik az álló víz. Egy nehéz Ikrek Hold fényszög, majd egy szerdai érzékeny bolygószembenállás (Ikrek Hold- Nyilas Szaturnusz) arra int, hogy semmin ne sértődj meg! Máskülönben szakítás lesz a vitából.


Vigyázzon, mert mostanában hajlamos arra, hogy lelki panaszait evéssel vagy éppen ivással oldja meg és egyikből sem jön ki szerencsésen. Személyre szabott horoszkóp rendelés. Házas Nyilasok a mai napot családjuk körében töltik, az egyedülállók, pedig a barátaikkal. Minden másképpen történik, mint tervezted. Lustálkodni szeretnél, ehelyett segíteni kell a házi munkában.


Jövő heti horoszkóp nyilas

Meg akartál látogatni valakit, ehelyett hozzád állítanak be. Mindig történik valami váratlan. Heti wellness horoszkóp.


Munka után édes lesz a jól megérdemelt pihenés és ezzel azokat az egészségügyi panaszokat is megelőzheti, amelyek ilyenkor tél kezdetén fel szoktak bukkanni Önnél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések