2015. március 16., hétfő

Autó belső takarítás csepel

Vegyszeres mosás: Az autó külső felületén lerakódott, samponnal nem eltávolítható olajos, zsíros szennyeződések eltávolítása céljából speciális oldószer felhordása. Az autó kárpittisztításánál első lépésben egy alapos és száraz porszívózással készítjük elő a belső teret, majd az ülések kiszerelésére kerül sor. Szellőzőrácsokat, tárolórekeszeket és a nehezen hozzáférhető helyeket is kitisztítjuk, ecseteljük, ezt követően pedig újra megismételjük a száraz porszívózást.


Autó belső takarítás csepel

Ft-tól A motormosásból adódó esetleges problémákért, beázásért felelősséget nem vállalunk, valamint a nem gyárilag fényezett alkatrészekért sem, és az autóban felejtett értéktárgyakért sem! Amennyiben szép tiszta az autóra vágyik, de nincs kedve neki állni egyedül egy több órás alapos tisztításnak, hanem inkább egy profi autókozmetikára bízná a takarítást, akkor bátran jöjjön el XXI. A Budapest, Dél-pesti részén, a 20. Stop autókozmetika műhelyünkben a waxolást a következő folyamatban végezzük el: az autó , külső mosása után eltávolítjuk a fagyantát, a kátrány- és aszfalt felverődéseket, majd a gépjármű fényezését autókozmetikai agyag-gyurmával tisztítjuk meg a ráégett szennyeződésektől. Nanotechnológiás bevonat az autó beltéri bőr felületeire.


Az autó manapság nélkülözhetetlen eszköz a gyors és kényelmes utazáshoz. Ahhoz, hogy a rendszeres használata biztonságos és hatékony legyen, fontos az állandó karbantartás és ellenőrzés, ám a motor és a többi alkatrész mellett a karosszériát se hanyagoljuk el, hiszen ennek állapota kívülről is látszik. Autónk belső tere olyan, mint a második otthonunk.


Akárhányszor beülünk, meghatározza a következő utunkat, hogyan érezzük benne magunkat. A szép, tiszta, jó illatú autóban sokkal jobb érzés a vezetés, nemcsak a kedvünk lesz jobb, de a közérzetünk is. Megújult tiszta kárpitok, kellemes illat az autó utasterében a gyorsan száradó illatos kárpittisztítószerrel. A kárpit gyorsan nyeri vissza frissességét. Csepel művek bejáratánál.


Alfa Romeo Tulajdonosoknak kedvezmény Autómosó környezetbarát technológiával dolgozik külső- belső takarítás , autókozmetika. Alap belső takarítás ,. Mire ügyeljünk használt autó vásárlásnál ,. Találatok Autókárpit tisztítás Budapest keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Budapest közelében található autómosás területen dolgozó válallkozásoktól.


Mindent ránk bízhat, ami az autó karosszériájával, külsejével kapcsolatos, a karosszériajavítástól, a bőrfestésen és a polírozáson át egészen a fényezésig és az autómosásig. Legyen Ön is elégedett vendégeink egyike, és lépjen velünk kapcsolatba, ha szüksége van autókozmetikánk szolgáltatásaira! A száraz autókárpit tisztításnál sokkal hatékonyabb a nedves takarítás.


Egy autó belső terének autókárpit és autószőnyeg takarítása kézzel akár egy teljes napot is igénybe vehet, ráadásul a végeredmény sem mindig megfelelő. Az autókárpit tisztítást leghatékonyabban kárpittisztító géppel lehet elvégezni. Az ózongenerátoros technológia alapja az oxidációs folyamat, mely során a különféle szennyeződések, baktériumok és vírusok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagok (pollen, atka stb.) elpusztulnak. Autoglym autó és motor ápolási termékek. A Bárka Autókozmetika éve alakult, azóta már több mint tízezer autót mostunk tisztára.


Autó belső takarítás csepel

Akciókkal ,,Hűség kupon használata ! Térjen be Ön is hozzánk Szolnokon, a Bárka út. Ne feledkezz el a kocsitetőről, a napvédők felső részéről, a belső terekről (kesztyűtartó, zsebek, egyéb zártabb helyek) és karfákról sem. Ha évente többször kitakarítod az autót és nem dohányoztok a kocsiban, akkor ezeken a felületeken általában csak por van, ami tiszta vízzel is letörölhető. Ma ez a Honda Integra TypeR a vendégünk, tegnap már elkészült a teljes vegyszeres belső takarítás , most éppen az ózonos fertőtlenítő gépünk dolgozik a belső térben, estére pedig a polírral is készen leszünk. Természetesen posztoljuk majd a végeredményt!


Sőt, talán nagyobb odafigyelést is igényel, hiszen az autó sokkal jobban el tud koszolódni, mint az otthon. Az autó belső tisztítás szükségessége rendszeres időközönként nem kérdés. A Qkac-Car autószerviznél hisszük, hogy az autó külső- és belső ápolásával komfortosabbá, élvezetesebbé tehető az autó mindennapi használata. Szervizünknél az autó külső mosását és belső takarítását is igénybe veheted a kifejezetten erre a célra felszerelt és profi csapattal működő autókozmetikai részlegünkben. Normál autó takarítás helyett válassza az EREDETI BIO autókárpit tisztítást!


Autó belső takarítás csepel

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy tökéletesen tiszta, jó illatú gépkocsiban utazunk, megszabadulva az állott por szagától, morzsáktól és mindenféle egyéb foltoktól, szennyeződésektől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések