2015. március 9., hétfő

Pedikűr budapest

Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk. Raoul Wallenberg utca 3. Nyitvatartás: Hétfőtől – Csütörtökig 6. Szombat és vasárnap ZÁRVA Megközelíthető: 4-es, 6-os villamos 15-ös busz 75-ös, 76-os trolibusz Sok szeretettel várom kedves régi és leendő vendégeimet! Tíz éve foglalkozom fizikai közérzet javító tevékenységgel, így masszázzs al, csontkovács olás sal, valamint pedikűr rel, manikűrrel és manuálterápiá val. Tökéletes Spa manikűr és pedikűr kezeléseket kínálunk, hiszen a LaRic egy feledhetetlen utazást kínál az érzékek világába egy egy pohár pezsgő társaságában.


Ismerje meg a világ legkülönlegesebb manikűr pedikűr kezeléseit a Mandala Day Spa-ban! Jelentkezz be a következő időpontra. A nyári tisztaság, a téli pompa megtartásában a pedikűr is létfontosságú szerepet játszik.


Bőrkeményedéseinek eltüntetését bízza szakemberre, s figyelje meg: Fellegekben fog járni utána. Enyhébb mértékben benőtt körmök szakszerű kezelését és kivágását vállalom, mely után fellélegezhet. Compare Prices and Save on your Stay! Specialitásom a problémás, nehéz lábak – tyúkszem, szemölcs, berepedezett sarkak, bőrkeményedések, köröm benövések, körömgomba – kezelése és. Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt tudjuk nyújtani Önnek a weboldalunkon.


A pedikűrös eljárások méltatlanul szorulnak háttérbe a manikűrözés mellett. Akkor regisztrálj és ellátunk munkával, hogy a munkaszerzéssel neked többet tényleg ne kelljen foglalkoznod! A regisztráció mindössze pár perc és teljesen ingyenes! A SPA pedikűr az a másfél órás kényeztető kezelés, mely a pedikűrözésen túl magában foglalja a láb bőrének térdig történő radírozását tengeri sós bőrradírral, és a láb perces masszírozását.


Pedikűr – álljon a szépség stabil lábakon! A tengeri ásványok és aromaterápiás anyagok tovább fokozzák a talpmasszázs relaxáló hatását. Nagyon fontos, hogy a pedikűr kezeléseket a téli, cipőbe zárt hónapok alatt is rendszeresen alkalmazzuk, mert csak így érhetünk el tartós, látványos eredményt!


Pedikűr budapest

Gyere el a Kati Szalonba és rövid idő alatt kínálok megoldást problémáidra. Sok esetben nem is gondolnánk, hogy azért fáj a derekunk, lábunk, hátunk, mert a talpon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket. Manikűr, pedikűr hirdetések Magyarország területén. Olcsó pedikűr és műköröm építés. Pretty Szépségszalonban azon dolgozunk, hogy ti mindig a lehető legszebbek és legszexisebbek legyetek.


Ne csak különleges alkalmakkor, hanem minden egyes nap. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Körömgomba esetén kérjük forduljon bőrgyógyász szakorvoshoz, a ferfőzésveszély megszűnésével tudunk pedikűr kezelésre időpontot felvenni. A lábkörömmel, a láb és a talp bőrével sajnos nagyon sok embernek vannak problémái, de a szégyenérzet miatt kevés ember veszi a bátorságot, hogy lábápolási szakemberhez forduljon.


Pedikűr budapest

A lábápoló, pedikűr tanfolyam elvégzésével államilag elismert szakmunkás bizonyítványt kapnak a résztvevők, mely lehetőséget biztosít az EUROPASS bizonyítvány kiváltására. Iskolánk nyílt napokat tart, melynek időpontjáról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. SZOLGÁLTATÁSAINK Ahogy a hajunknak és a bőrünknek, ugyanúgy a körmünknek is szüksége van a megfelelő ápolásra, hisz hozzátartozik a dekoratív megjelenéshez – arról nem beszélve, hogy az ápoltság az egészségünk megőrzésében is segít. A pedikűr tanfolyam gyakorlatorientált.


A tanfolyamon átfogó elméleti és technikai tudást kapnak a tanulók. A pedikűr tanfolyam ára tartalmazza az oktatáson használt anyagokat és eszközöket, Te csak a jókedvedet hozd magaddal. Ezeket hagyományos kézi pedikűrszerszámokkal vagy pedikűr géppel esetleg azok kombinált használatával eltávolíthatók. Budapest , Óbuda Huszti út 25. A benőtt, gombás köröm, kezelése gyógypedikűrös feladata, aki a deformált körmöket és a környékén lévő bőrt is szakszerűen kezeli, lábápoló krémmel ápolja.


Az esztétikai pedikűr célja, hogy a vendégünk lábát gyönyörűvé varázsoljuk! A lábon található bőrkeményedéseket eltávolítjuk, hogy kizárólag a finom és puha bőr maradjon. A körmöket kívánság szerint rövidítjük, széppé formáljuk, igény szerint csiszoljuk és lakkozzuk (hagyományos lakk, gél-lakk vagy shellac).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések