2015. március 5., csütörtök

Kos férfi bak nő párhoroszkóp

Kos férfi bak nő párhoroszkóp

Kos férfi és Bak nő szerelmi horoszkóp A zodiákus Bak jegyében született asszony magányos és független alkat, aki értetlenül figyeli a Tűz elemű szenvedélyes Kos férfi örökös lángolását, melynek megőrzéséhez épp az ellenkezésekre van szüksége. Párhoroszkóp A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Belső vívódásaiból sosem árul el valamit környezetének. Nem szenvedélyes, de ragaszkodó partner.


A Bak férfi ritkán mutatja ki érzelmeit, inkább a tettek embere. Skorpió nő és Bak férfikapcsolata. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat.


A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás – bizalmukat nem tanácsos.


A Kos nő tüzes, kitűnő s egyben érdekes szerető, aki gazdag fantáziája révén képes megvalósítani mindazt, ami szilárd és tartós kapcsolattá tehet egy szerelmi viszonyt. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere.


A Halak nő ellátja a családot, övé az anyaszerep, a női szerepek, a Kos férfi pedig megélheti a Kosságát, férfiasságát, ő az úr a házban. Fordított esetben a Kos nő viseli otthon a nadrágot, a Halak férfi nem egy férfias, erős férfi. A Kos , Halak páros ennek ellenére egész jól kijöhet egymással, hiszen a Kos férfit.


Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak.


A Kos nő látszólag hideg és kimért, szívesebben háttérben maradt mitsem folyton eltűrje, hogy a figyelem középpontjában álljon. Ez persze jobbára ösztönös taktika, mely révén a Kos nő még érdekesebbé, még eredetibbé válik. A Kos nő tökéletes színész, aki mindig képes a helyzetnek megfelelő álarcot választani. Szeretnéd tudni, hogy jól megleszel-e szíved választottjával?


A párhoroszkóp megmutatja, hogy horoszkóp alapján összeilletek-e. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.


Jobb, ha a nő a Halak és a Rák a férfi , mert fordított esetben a Rák nő nem érzi elég stabilnak élete párját, sőt, élete párja is könnyen kisiklik a hétköznapi elvárások alól és nem ritka, hogy az alkohol után néz. A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel, Oroszlánnal, Vízöntővel találhatjuk meg a harmonikus szerelmet. Rendkívül érzékenyek vagyunk, ez lehet az oka a titokzatosságunknak, amiért persze a férfiak megbolondulnak. Vagy benne vagyunk egy kapcsolatban, vagy nem, a közepes láng nem a mi. Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét.


Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége. A Kos mindig készen áll arra, hogy új dolgokba fogjon és új élményeket szerezzen, de ha megunja, nem törődik azzal, hogy be is fejezze amit elkezdett. Ezzel az őrületbe kergeti az Oroszlánt, aki a Kos nyomában lohol és igyekszik megbékíteni mindenkit, akit a Kos őrült száguldása közben megharagított. Ideje új perspektívából szemlélni a dolgokat, különös tekintettel az emberi kapcsolataidra és a kommunikációdra. Hogy illenek egymáshoz?


Bika Csillagjegy Ezotéria Férfi Fiú Halak Holdjegy Horoszkóp Ikrek Jegy Kapcsolat Kos Lány Mérleg Napjegy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések