2015. március 4., szerda

Szerelmi tesztek szeret vagy nem

Szerelmi tesztek szeret vagy nem

Nem vagy biztos az érzelmeiben? Tartasz tőle, hogy megcsal? Vagy épp úgy érze hogy szeret, de nem mer közeledni? Ne tépelődj tovább, megkapod a választ ebben a szerelmi jóslásban! Már most mindenki odavan Yoda bébiért – és nemcsak a Star Wars fanok.


Vajon szeret téged a kiszemelt srác? Csináld meg szeret nem szeret tesztünket és tudd meg tényleg érdekled-e vagy csak az idődet vesztegeted! A szeret, vagy sem nem is annyira bonyolult kérdés, legfeljebb a nő olykor nem akar tovább látni a saját szeme előtt lebegő rózsaszín ködnél. Vannak bizonyos dolgok, melyeket szögesen ellentétes módon csinál a férfi, ha szerelmes, illetve, ha csak szórakozik veled: teszteld párodat, és tudd meg az igazat! Minden kapcsolatban előfordulnak hullámvölgyek, amikor elgondolkozunk, vajon mennyit jelentünk párunknak.


Alábbi tesztünk kitöltésével megtudhato hogy párod igazán szeret-e, vagy csak más okból van melletted. De lehet, hogy ő szeret téged! Ha te szerelmes vagy, (amit megtudhattál fent) akkor semmi akadálya. Teljesen beléd van bolondulva!


Szerelmi tesztek szeret vagy nem

Soha ne engedd el, ő téged biztosan nem fog! Válaszaid alapján úgy tűnik, hogy ő egy tökéletes barát. Szeret , vagy nem szeret ? A legtöbb pasi nem könnyen mutatja ki az érzelmeit.


A virágszirmok ideje lejárt, manapság már különböző telefonos applikációk segítségével kaphatsz választ az örök kérdésre: szeret vagy nem szeret ? Sőt, ezek az alkalmazások már azt is elárulják, mennyire van oda érted. Csupán azért, mert mi mindannyian sorsot, karmát termelünk magunknak tetteinkkel, minden percben, gondolkodva, vagy mélázva, de teszünk valamit, (ide tartoznak az elmében elgondolt, meg nem tett dolgok is) és minden percben elindítunk egy folyamatot, sors szálat. A szerelmi életünk a legtöbb esetben egy furcsa gomolyag. A szeret , vagy sem nem is annyira bonyolult kérdés, legfeljebb a nő olykor nem akar tovább látni a saját szeme előtt lebegő rózsaszín ködnél.


Szerelmi tesztek szeret vagy nem

A névtelen vagy általános jellegű adatok, melyekből az Ön személye nem azonosítható, nem minősülnek személyes adatnak, így nem tartoznak ezen Tájékoztató hatálya alá. Please try again later. Semmi estre sem kell kételkedned a szerelmében, hiszen te vagy a legnagyobb kincse.


Legtöbb A : Barát, vagy ismerős, semmi komoly! Ha bizonytalan vagy magadban vagy érzéseidben, esetleg nem tudod hogyan érez irántad kedvese kiszemelte egy jó szerelmi teszt nagy segítség lehet a számodra. Nem érte miért vagy még mindig szingli? Minden jól megy az életedben, sikeres vagy a munkádban, de nincs, akivel megoszd?


Egy szerelmi teszt kitöltésére bármikor rászánhatnánk 5-percet, azonban a valóság az, hogy a kapcsolatok korai szakaszában, illetve a kapcsolatban jelentkező válságok során sokkal jellemzőbb, hogy ilyen módszerhez fordulunk, mint a csendes és többnyire boldog hétköznapokban. Ha kíváncsi vagy rá, hogy kik azok, akik ? Töltsd ki a tesztet, és kiderül, hogy mi lehet a baj! Ha azonban kideríted a csillagjegyét, könnyen. NEM , akkor ez a bejegyzés NEKED szól!


Asztrológiai elemeket (Tûz, Föl Levegô, Víz), – hanem a jegyek közti távolságot, illetve az azonos uralkodó bolygókat is figyelembe veszi. A meghatározáshoz szükséges, és a jelen bejegyzésben megtalálható táblázat érdekessége…. Emberi érzések tömkelege, ezért természeténél fogva bonyolult.


Vagy talán mégsem olyan csacska és buta. Csinos vagy , okos, művelt, és van humoro mégis egyedül vagy ? A tesztben meg kell adnod saját és párod vagy tervezett, álmodott párod nevét, és máris jön a százalékos eredmény. A szerelem az egyik legmélyebb és legáthatóbb élmény az ember életében, amit mindenki megérdemel. Kattintsd ide, nem fog fájni! Ebból már sejthetsz valamit.


Van eszköz, mód arra, hogy ezt megjósolhassuk? Néha szeretnénk tudni, vajon kibontakozhat-e szerelem, s hosszú távon is fennmaradhat-e a jó kapcsolat két ember között. Gondoljunk ki egy eldöntendő kérdést.


Miközben a kártyalapot húzzuk, koncentráljunk rá. A tarot kártya megmondja, hogy szerinte igen, nem , esetleg talán a válasz. Elképzelhető, hogy a tarot szerint egyelőre nem időszerű ennek a kérdésnek a feltevése, illetve a válasz lehet, hogy csak tájékoztató jellegű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések